Πλοία για Νίσυρο

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Νίσυρο φθάνουν σε ένα νησί που είναι ένα ηφαίστειο με συνολικά πέντε κρατήρες!

Ακτοπλοϊκά για Νίσυρο

Ένας από τους κρατήρες, ο Στέφανος, είναι ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο με διάμετρο 300 μέτρων. Το ηφαίστειο της Νισύρου είναι ακόμα ενεργό. Η τελευταία έκρηξη έγινε το έτος 1888. Λόγω της δραστηριότητας του ηφαιστείου, η Νίσυρος έχει ιαματικές πηγές με θερμοκρασίες έως 60⁰ C. Τα πιο δημοφιλή είναι τα Λουτρά και Πάλος.

Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στον προορισμό Νίσυρος είναι μάρτυρες της φυσικής ομορφιάς ενός νησιού του ηφαιστείου. Η γεωμορφολογία ολόκληρου του νησιού επηρεάζεται από το ηφαίστειο και το ηφαιστειογενές έδαφος είναι πλούσιο σε μικροθρεπτικά συστατικά και επομένως είναι πολύ καλό για πολλά είδη βλάστησης. Πριν φύγετε από το πλοίο από τη Νίσυρο, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε τον μεγάλο κρατήρα και να δείτε μερικά από τα μικρά χωριά που βρίσκονται γύρω από το ηφαίστειο. Μία ή δύο μικρές παραδοσιακές ταβέρνες καλωσορίζουν κάθε χρόνο Έλληνες και ξένους τουρίστες. Οι περισσότεροι από αυτούς αναζητούν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο διακοπών. Το νησί έχει εκτός από το μικρό κέντρο όπου βρίσκεται και το λιμάνι, μια πολύ μεγάλη αμμώδης παραλία που προσφέρεται, η οποία είναι δημοφιλής στους γυμνιστές και είναι λίγο δύσκολο να φτάσετε με τα πόδια.

Τα δρομολόγια πλοίων Νίσυρος διατίθενται όλο το χρόνο από το γειτονικό νησί της Κω και φυσικά από το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα. Όχι μόνο συμβατικά σκάφη, αλλά και ταχύπλοα σκάφη από την Κως κατά τη θερινή περίοδο εξυπηρετούν τον προορισμό της Νισύρου. Ελέγξτε το δρομολόγιο της Νισύρου μέσω της παραπάνω μηχανής κράτησης πραγματικού χρόνου.

Δρομολόγια & Τιμές Νίσυρος

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Νίσυρος!

Εκπτώσεις & Προσφορές Νίσυρος

Λιμάνι Επιβίβασης Νίσυρος - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Νισύρου στα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Νίσυρος

  • Λιμάνι Μανδράκι
  • 853 03 Νίσυρος, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 224 203 1222
  • GPS: 36.614099, 27.138695