Πλοία για Μύλοι

Ploia Gia Myli Agistri image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Μύλοι θα φτάσουν σε ένα μικρό λιμάνι στο Αγκίστρι στον Σαρωνικό κόλπο, πολύ κοντά στην Αθήνα!

Οι Μύλοι είναι ένα από τα δύο λιμάνια στο νησί Αγκίστρι και βρίσκεται δυτικά της Σκάλας. Όταν ταξιδεύετε με πλοίο Μύλοι, γνωστό και ως Μεγαλοχώρι, θα φτάσετε στην πρωτεύουσα του νησιού. Το όνομά του προέρχεται από έναν ανεμόμυλο που βρίσκεται στην άκρη του χωριού. Οι Μύλοι έχουν αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται από τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες που είναι χτισμένες ανάμεσα στα παραδοσιακά κτίρια.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκό Μύλοι θα φτάσουν στον μεγαλύτερο οικισμό του νησιού. Κατά τη διαμονή σας μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο του οικισμού. Εκεί μπορείτε να θαυμάσετε τις αξιόλογες τοιχογραφίες αναγεννησιακού στυλ της εκκλησίας. Αν είστε τυχεροί και βρεθείτε εκεί κατά τη διάρκεια του Πάσχα, μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος στη λαμπρή γιορτή της εκκλησίας. Πριν την αναχώρησή σας με ακτοπλοϊκά από Μύλοι, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το πολιτιστικό κέντρο με τα πολλά ενδιαφέροντα ευρήματα από τις ανασκαφές στο νησί. Το χωριό έχει δύο κοντινές παραλίες. Μία στα δεξιά, με ομπρέλες και ξαπλώστρες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε και διάφορα σνακ μετά το κολύμπι, δροσερά αναψυκτικά και φρέσκα αφεψήματα, και μία παραλία στα αριστερά με άμμο και βότσαλα για πιο ήσυχες στιγμές . Και οι δύο παραλίες έχουν κρυστάλλινα νερά.

Ο Μύλοι έχουν πληθυσμό 561 κατοίκους. Τα δρομολόγια πλοίων Μύλοι λειτουργούν από το λιμάνι του Πειραιά με καθημερινές αναχωρήσεις ιπτάμενων δελφινιών. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 55 λεπτά. Ελέγξτε τα δρομολόγια πλοίων Μύλοι μέσω της παραπάνω μηχανής κράτησης πραγματικού χρόνου.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη