Πλοία για Λήμνο

Ploia Gia Limno image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Λήμνο φτάνουν σε ένα ηφαιστειογενές νησί που προσφέρει ευρείες και εύφορες πεδιάδες για καλλιέργεια!

Η Λήμνος βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο, ανάμεσα στη Λέσβο, τη Σαμοθράκη, την Ίμβρο και το Άγιο Όρος. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Μύρινα (πρώην όνομα Κάστρο). Στη Μύρινα είναι και το λιμάνι του νησιού.

Όταν ταξιδεύετε στον προορισμό Λήμνος, οι ταξιδιώτες φθάνουν σε ένα νησί με ηφαίστειο. Αν και το νησί δεν έχει δάση, πρέπει να προσφέρει ευρείες γόνιμες πεδιάδες που καλλιεργούνται με δημητριακά και αμπέλια. Οι όμορφες παραλίες και τα πολύ καθαρά νερά στρογγυλεύουν από την εικόνα του νησιού, καθιστώντας τον ιδανικό προορισμό για ήρεμες, χαλαρωτικές και ήσυχες καλοκαιρινές διακοπές. Με το πλοίο από τη Λήμνο αφήνουν κυρίως τουρίστες. Αν και το εισόδημα των νησιών εξαρτάται όχι μόνο από την τουριστική βιομηχανία, αλλά και από την κτηνοτροφία, τη γεωργία, την αλιεία, το εμπόριο και τα ναυτικά επαγγέλματα.

Τα δρομολόγια πλοίων Λήμνος είναι καλά ανεπτυγμένα και περιλαμβάνουν διαβάσεις προς και από τη Λέσβο της Χίου, της Σάμου, της Ικαρίας, της Μυκόνου, της Σύρου, της Καβάλας, του Λαυρίου και του βασικού λιμένα της Αθήνας Πειραιά. Όχι μόνο τα συμβατικά πλοία, αλλά και τα ταχύπλοα πορθμείουν από και προς το νησί κατά τη θερινή περίοδο. Για να ελέγξετε το ωραίο δρομολόγιο της Λήμνου και να βρείτε πιο χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σας, χρησιμοποιήστε την παραπάνω μηχανή κράτησης πραγματικού χρόνου.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη