Πλοία για Λέρο

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με τα πλοία για Λέρο θα δουν μια ποικιλία από όμορφες, φυσικές παραλίες όπως εκείνη της Αγίας Μαρίνας!

Ακτοπλοϊκά για Λέρο

Μαζί με τα μεγαλύτερα και μικρότερα νησιά, χτίζει το νησιωτικό συγκρότημα των νότιων Σποράδων. Η κύρια θέση στη Λέρο είναι η Αγία Μαρίνα και το γειτονικό χωριό Πλάτανος. Μαζί οι δύο χώροι οικοδομούν μια αδιαίρετη κοινότητα, η οποία συνδέεται άψογα με ένα επιβλητικό φρούριο από τον 14ο αιώνα που χτίστηκε από το Johanniter.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς τον προορισμό Λέρος φτάνουν σε ένα νησί με μεγάλη ποικιλία από όμορφες, φυσικές παραλίες όπως αυτές της Αγίας Μαρίνας, της Αλίντα, του Κριθωρίου Παντελή, του Βρωμόλιθου και πολλών άλλων. Εκτός αυτού, πολλά μικρά χωριά, φρούρια, εκκλησίες και μοναστήρια διαμορφώνουν την όψη των νησιών. Δεν είναι πάντα απαραίτητο να φύγετε με το πλοίο από τη Λέρο. Στα βόρεια του νησιού, ένα αεροδρόμιο επιτρέπει συνδέσεις με πτήσεις από και προς την Αθήνα, τη Ρόδο, την Αστυπάλαια και την Κάλυμνο.

Το χρονοδιάγραμμα των δρομολογίων Leros της μηχανής κράτησης πραγματικού χρόνου του isFerry περιλαμβάνει όλες τις διαδρομές των πλοίων Leros, οι οποίες είναι καλά ανεπτυγμένες. Το νησί συνδέεται με το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα με τα νησιά Αμοργός και Πάτμο. Υπάρχουν περισσότερες συνδέσεις με ταχύπλοα και συμβατικά πλοία προς τα νησιά Κάλυμνος, Κω, Ρόδο, Λειψοί και Σάμο. Τους καλοκαιρινούς μήνες πραγματοποιούνται πολλές καθημερινές αναχωρήσεις.

Δρομολόγια & Τιμές Λέρος

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Λέρος!

Εκπτώσεις & Προσφορές Λέρος

Λιμάνι Επιβίβασης Λέρος - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Λέρου στα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Λέρος

  • 854 00 Λέρος, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 224 702 2224
  • GPS: 37.127842, 26.849230