Πλοία για Κύθνο

Ploia Gia Kythno image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοια για Κύθνο θα επισκεφθούν ένα ελληνικό νησί όπου η γεωργία, μαζί με τον τουρισμό, έχει αυξήσει την ευημερία του!

Η Κύθνος βρίσκεται κοντά στο λιμάνι του Πειραιά στην Αττική / Αθήνα και στο Λαύριο στην Αττική / Αθήνα.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στον προορισμό Κύθνος επισκέπτονται ένα ελληνικό νησί στο οποίο η γεωργία ενισχύει οικονομικά, δίπλα στον τουρισμό, την ευημερία του. Κριθάρι, μέλι, σύκα, κρασί και αμύγδαλα είναι τα κυριότερα γεωργικά προϊόντα του νησιού. Εκτός αυτού, η Κύθνος είναι γνωστή στον τουριστικό, αλλά και στα ελληνικά, για τις ιαματικές πηγές της. Λέγεται ότι ο βασιλιάς Όθων και η βασίλισσα Αμαλία απολάμβαναν εδώ τα ιαματικά λουτρά. Προτού να ζήσετε με το πλοίο από την Κύθνο κάποιος θα πρέπει να επισκεφτεί τα μικρά χωριά του νησιού. Η πρωτεύουσα Μεσαριά ή Χώρα, Δρυοπίδα, το λιμάνι Μέριχας, τα Λουτρά ήταν οι ιαματικές πηγές και η Παναγία Κανάλα είναι οι μεγαλύτερες. Το τελευταίο είναι επίσης το πιο πράσινο σε σύγκριση με τα νησιά μάλλον φαλακρό πρόσωπο. Έτσι, είναι κάτω από τους τουρίστες το πιο δημοφιλές.

Τα δρομολόγια πλοίων της Κύθνου είναι καλά ανεπτυγμένα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Οι αναχωρήσεις γίνονται από και προς τον Πειραιά, το Λαύριο, τη Σύρο και άλλα νησιά των δυτικών Κυκλάδων με συμβατικά πλοία. Τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνουν στο νησί και τα ταχύπλοα. Το χρονοδιάγραμμα δρομολογίων της Κύθνου είναι πάντα διαθέσιμο μέσω της μηχανής κρατήσεων του isFerry για να έχετε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας προς την Κύθνο.

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη