Πλοία για Ιόνιο

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Ιόνιο από την Ιταλία ή την ηπειρωτική Ελλάδα και απολαύστε τα καταπράσινα φυσικά τοπία αυτών των νησιών!

Ακτοπλοϊκά για Ιόνιο

Όταν ταξιδεύουν στα Ιόνια νησιά ή Επτάνησα, οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για το τοπίο του νησιού του Αιγαίου αναμένουν να δουν λίγο περισσότερο ή περισσότερο το ίδιο με το Ιόνιο Πέλαγος. Σιγουρα οχι! Τα Ιόνια νησιά διαφέρουν στη φύση και την αρχιτεκτονική. Η σχεδόν τροπική πυκνή χλωρίδα συνδυάζεται με τα γραφικά ορεινά χωριά και τις μικρές πόλεις.

Λέγεται ότι για να εξερευνήσετε τα νησιά του Ιονίου θα πρέπει να το κάνετε με βάρκα. Και είναι αλήθεια ότι πολλοί κόλποι και κλειστούς κόλπους που δεν είναι προσβάσιμοι με αυτοκίνητο ή πόδι περιμένουν να ανακαλύπτονται κάθε χρόνο από τουρίστες σε όλο τον κόσμο. Τα πιο δημοφιλή νησιά του Ιονίου είναι η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα και η Ιθάκη. Άλλα νησιά είναι οι Παξοί και τα Κύθηρα.

Τα δρομολόγια των πλοίων προς τα Ιόνια Νησιά από την Πάτρα και την Κυλλήνη είναι καλά ανεπτυγμένα και εκτελέσιμα όλο το χρόνο. Υπάρχουν επίσης δρομολόγια πλοίων προς τα Ιόνια Νησιά διαθέσιμα από το Μπάρι και το Μπρίντιζι στην Ιταλία.

Δρομολόγια & Τιμές Ιόνιο

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Ιόνιο!

Εκπτώσεις & Προσφορές Ιόνιο

Λιμάνι Επιβίβασης Ιόνιο - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Κέρκυρας στα Ιόνια Νησιά στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Κέρκυρα

  • Νέα Θύρα Επιβατών
  • 24, Εθνικής Αντιστάσεως, 491 00 Κέρκυρα, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 266 104 5551
  • GPS: 39.630243, 19.901697