Πλοία για Δωδεκάνησα

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Δωδεκάνησα και ανακαλύψτε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, το πιο ηλιόλουστο, όπως λένε!

Ακτοπλοϊκά για Δωδεκάνησα

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πλοία Δωδεκάνησα, κατευθύνονται σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, το πιο ηλιόλουστο, όπως λένε, και αναζητούν τις διακοπές της ζωής τους σε ένα από τα όμορφα νησιά των Δωδεκανήσων (κυριολεκτικά «δώδεκα νησιά»). Το νησιώτικο σύμπλεγμα αποτελείται από 15 μεγαλύτερα νησιά, τα περισσότερα από τα οποία είναι γνωστά και δημοφιλή στους διεθνείς τουρίστες και 150 μικρότερα. Βρίσκονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο απέναντι από τις ακτές της Τουρκίας. Η πρωτεύουσα και ιστορικά σημαντικό νησί είναι η Ρόδος, που ονομάζεται επίσης νησί των Ιπποτών, είναι το μεγαλύτερο και αποτελεί ξεχωριστό δήμο εντός της περιφερειακής Ενότητας της Ρόδου.

Λόγω της δημοτικότητάς τους, τα νησιά προσεγγίζονται με εκατοντάδες ακτοπλοϊκά προς Δωδεκάνησα. Καθημερινά δρομολόγια προς Αγαθονήσι, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσο, Λειψούς, Λέρο, Νίσυρο, Σύμη, την Τήλο, Ψέριμο, Ρόδο και πολλά άλλα προσφέρονται από πολλές ναυτιλιακές εταιρείες, που μεταφέρουν εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι από αυτούς ενδιαφέρονται να συνδυάσουν εκπαιδευτικές διακοπές με ένα υπέροχο περιβάλλον. Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, μεσαιωνικά μνημεία, επιβλητικά βυζαντινά κάστρα, παραδοσιακοί οικισμοί, 3000 χρόνια ιστορίας σε ένα παραδεισένιο τοπίο δημιουργούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για όλους. Είτε κολυμπούν στα τυρκουάζ νερά που περικλείουν τις αμμώδεις παραλίες της Κω, είτε περπατούν μέσα στην παλιά Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, οι επισκέπτες θα βιώσουν μια μοναδική διαμονή στα Δωδεκάνησα. Κατά την αναχώρησή τους με ακτοπλοϊκό από Δωδεκάνησα, οι πιθανότητες να θέλουν να επιστρέψουν σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλες. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για να ανακαλύψει κανείς, όπως τη Λέρο, το νησί της θεάς Άρτεμις, τη Κάρπαθο, νησί ευλογημένο με τους θησαυρούς της φύσης, την Κάλυμνο, το νησί των σφουγγαράδων και πολλά άλλα.

Τα Δωδεκάνησα κατοικούνται από περισσότερους από 200.000 κατοίκους. Στην υψηλή περίοδο ο αριθμός των επισκεπτών μπορεί να είναι δέκα φορές μεγαλύτερος. Πολλές εταιρείες προσφέρουν δρομολόγια πλοίων προς Δωδεκάνησα που συνδέουν τα νησιά με τον Πειραιά, την ηπειρωτική χώρα και με την Τουρκία. Για λεπτομερή πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς και τα χρονοδιαγράμματα επισκεφθείτε τα δρομολόγια πλοίων της isferry, προκειμένου να προγραμματίσετε και να οργανώσετε τις διακοπές σας.

Δρομολόγια & Τιμές Δωδεκάνησα

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Δωδεκάνησα!

Εκπτώσεις & Προσφορές Δωδεκάνησα

Λιμάνι Επιβίβασης Δωδεκάνησα - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Ρόδου στα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Ρόδος

  • 1, Ακτή Σαχτούρη, 851 00 Ρόδος, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 224 102 2220
  • GPS: 36.444096, 28.232849
Χάρτης του λιμανιού της Καλύμνου στα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Κάλυμνος

  • 852 00 Κάλυμνος, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 224 305 9071
  • GPS: 36.947766, 26.985899