Πλοία για Κάλιαρι

Ploia Gia Kaliari image
  • Σχετικά με τον προορισμό

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με πλοία για Κάλιαρι, την πρωτεύουσα της Σαρδηνίας, θα βρουν σύντομα το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της πόλης, την πλατεία Καστέλο!

Ταξιδεύοντας στον προορισμό Κάλιαρι, οι επισκέπτες εντυπωσιάζονται από την αρχιτεκτονική της πρωτεύουσας της Σαρδηνίας και το περιβάλλον. Το πρώτο πράγμα που θα δει κάποιος κατά την άφιξή του είναι το λιμάνι στην καρδιά της πόλης με τα καταστήματα, τις καφετέριες και τα εστιατόρια. Ο τεράστιος προμαχώνας του Σαν Ρέμι ανήκει στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης για την ιστορία και την φανταστική του θέα προς τη θάλασσα αλλά και προς την ίδια την πόλη. Μετά, ο πύργος Ελέφαντας και η περιοχή Ιλ Καστέλο είναι σίγουρα δύο μέρη που αξίζουν να τα γυρίσετε. Διάσημη για την ιστορία της, αυτή η πλατεία έχει πολλά να προσφέρει, όπως τα πολύ στενά σοκάκια σε συνδυασμό με τις πολύχρωμες και ενδιαφέρουσες κατασκευές όπως για παράδειγμα, ο καθεδρικός ναός Σάντα Μαρία, το Palazzo Archivescovile και το Palazzo Regio. Ο αρχαίος καθεδρικός ναός του Κάλιαρι, που αναπτύχθηκε τον 13ο αιώνα, είναι μια θαυμάσια πρόσοψη με εξαιρετικά διακοσμημένα εσωτερικά είναι ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα για να επισκεφθείτε μετά το ταξίδι με ακτοπλοϊκά για Κάλιαρι. Ακολουθεί το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο που βρίσκεται στη βόρεια περιοχή της πόλης. Παλιότερα, πόλεμοι έλαβαν μέρος εκεί και τώρα οργανώνει συναυλίες και παραστάσεις. Για τους λάτρεις της φύσης, οι βοτανικοί κήποι στο πανεπιστήμιο του Κάλιαρι και στο Parco di Monte Urpinu είναι δύο σημεία που αξίζουν μια στάση. Τέλος, για να μάθετε και να δείτε τον τρόπο διαβίωσης και εργασίας των κατοίκων, αλλά και να κοινωνικοποιηθούν μαζί τους, οι τουρίστες επισκέπτονται την αγορά στο San Benedetto, τη μεγαλύτερη στην πόλη. Εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των σπεσιαλιτέ που είναι θαλασσινά και το τυρί αρνιού. Δεδομένου ότι η Σαρδηνία είναι ένα νησί, τα κορυφαία πιάτα αποτελούνται από ψάρια, αστακό, χταπόδι και αχινούς, ακολουθούμενα από το τοπικό επιδόρπιο.

Η πόλη Κάλιαρι βρίσκεται στα νότια της Σαρδηνίας, σε απόσταση 99 χιλιομέτρων από τη Σαρδηνία. Τα δρομολόγια πλοίων για Κάλιαρι συνδέονται με το Άρμπαταξ, το Παλέρμο, τη Νάπολη και την Τσιβιταβέκια στην Ιταλία, ειδικά τη θερινή περίοδο όπου λειτουργούν πολύ περισσότερα.

Δρομολόγια & Τιμές Κάλιαρι

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Κάλιαρι!

Εκπτώσεις & Προσφορές Κάλιαρι

Λιμάνι Επιβίβασης Κάλιαρι - Πώς θα φτάσετε

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη