Πλοία για Ανάφη

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πλοία για Ανάφη θα ερωτευτούν το νησί καθώς θα μπαίνουν στον κόλπο του Αγίου Νικολάου!

Ακτοπλοϊκά για Ανάφη

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Πλοία Ανάφη θα ερωτευτούν το νησί τη στιγμή που θα αρχίσουν να μπαίνουν στον κόλπο του Αγίου Νικολάου. Η θαυμάσια Χώρα δεσπόζει αμφιθεατρικά στο λόφο με τα ασβεστωμένα σπίτια της και τα ερείπια του βενετσιάνικου κάστρου. Βόλτες με το γαϊδουράκι, ποδηλασία και το περπάτημα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, ακολουθώντας τα όμορφα μονοπάτια του νησιού. Ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό φεστιβάλ φιλοξενείται κάθε χρόνο από ντόπιους στην πλατεία της Χώρας και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να λάβουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις.

Όσοι ταξιδεύουν με Ακτοπλοϊκά προς Ανάφη θα βρουν ανέγγιχτες και απομονωμένες παραλίες στο νησί που με τα κρυστάλλινα νερά τους προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, χωρίς άγχος κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μεταξύ των πιο δημοφιλών είναι οι παραλίες Ρούκουνας Φλαμούρου, Πρασιές, Κλεισίδι, Άγιος Νικόλαος και Κατσούνι. Δοκιμάστε την αναρρίχηση στον Κάλαμο, που είναι γνωστός ως ένας από τους πιο επικίνδυνους βράχους στον κόσμο και μπείτε στο Δροκοντόσπηλο, για να θαυμάσετε τους μαγευτικούς σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες στο εσωτερικό του. Επισκεφθείτε το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής ή για τους πιο δεινούς αναρριχητές, αυτό της Μονής Παναγίας της Καλαμιώτισσας στην κορυφή του Κάλαμου. Αναχωρώντας με Ακτοπλοϊκό από την Ανάφη οι επιβάτες θα θυμούνται τον υπέροχο χρόνο που πέρασαν στο νησί.

Δρομολόγια Πλοίων Ανάφη ξεκινούν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ρόδου και αντίστροφα. Επίσης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών υπάρχουν δρομολόγια που συνδέουν την Ανάφη με τη Σαντορίνη και διάφορα άλλα νησιά που μπορεί να αλλάζουν ωστόσο κάθε χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ελέγξετε απευθείας τα δρομολόγια μέσω της ηλεκτρονική μηχανής κρατήσεων της isFerry. Η Ανάφη είναι ένα νησί με σχήμα τριγώνου και έχει έκταση 38,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 32,4 χιλιόμετρα ακτογραμμή. Σήμερα κατοικείται από 271 κατοίκους.

Δρομολόγια & Τιμές Ανάφη

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Ανάφη!

Εκπτώσεις & Προσφορές Ανάφη

Λιμάνι Επιβίβασης Ανάφη - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Ανάφης στις Κυκλάδες στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Ανάφη

  • Όρμος Αγίου Νικολάου, 840 09 Ανάφη, Ελλάδα
  • GPS: 36.343606, 25.769303