Πλοία για Αλόννησο

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τα πλοίο για Αλόννησο φτάνουν σε ένα νησί των Σποράδων με πολύ πλούσια χλωρίδα και πανίδα!

Ακτοπλοϊκά για Αλόννησο

Δίπλα στα μεγαλύτερα νησιά Σκιάθος και Σκόπελος το τρίτο μεγαλύτερο είναι η Αλ'οννησος. Μορφολογικά το νησί Αλόννησος χωρίζεται στη βόρεια ορεινή και νότια πεδιάδα, έχοντας στο νότο όλους τους οικισμούς του και στα βόρεια την άγρια ​​και βραχώδη ακτή της, η οποία χτίζει μαζί με τη βόρεια πλευρά της Σκοπέλου ένα συνεχές βουνό τόξο.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στον προορισμό Αλόννησος φτάνουν σε ένα νησί με πολύ πλούσια και συγκεκριμένη χλωρίδα και πανίδα. Το έδαφος του νησιού αποτελείται από ασβεστόλιθο. Σε αυτό το έδαφος αναπτύσσονται ελιές, ελιές, σύκα, αμύγδαλα και αμπέλια. Αλλά πριν κάποιος ξανακάνει τα πλοία από την Αλόννησο, θα πρέπει να επισκεφθεί τις άγριες παραλίες του νησιού, όπου ζουν φώκιες και άγρια ​​περιστέρια. Για να εξασφαλίσει την άγρια ​​ζωή και το πολύ καλό σχήμα του οικοσυστήματος της θάλασσας σε όλους, το 1992 ίδρυσε το νησί το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου.

Το νησί είναι εύκολα προσβάσιμο από το λιμάνι του Βόλου και το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και, φυσικά, από τα άλλα νησιά του νησιωτικού συγκροτήματος των Σποράδων.

Δρομολόγια & Τιμές Αλόννησος

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Αλόννησος!

Εκπτώσεις & Προσφορές Αλόννησος

Λιμάνι Επιβίβασης Αλόννησος - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού της Αλοννήσου στα νησιά των Σποράδων στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Αλόννησος

  • 370 05 Αλόννησος, Ελλάδα
  • Tel.: +30 242 406 5595
  • GPS: 39.144063, 23.864534