Πλοία για Άγιο Ευστράτιο

Ταξιδέψτε με τα πλοία για Άγιο Ευστράτιο και φτάστε σε ένα μέρος όπου η ελληνική φιλοξενία προσφέρεται γενναιόδωρα!

Ακτοπλοϊκά για Άγιο Ευστράτιο

Ο Άγιος Ευστράτιος είναι ένα μικρό νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου που έχει σχήμα σκαληνού τργώνου. Με Πλοία Άγιος Ευστράτιος θα ταξιδέψετε σε αυτό το όμορφο μέρος, όπου οι ντόπιοι θα σας καλωσορίσουν με ανοιχτές αγκάλες και θα σας προσφέρουν την μοναδική φιλοξενία τους. Θα σας ενημερώσουν για την ιστορία του νησιού και θα σας προτείνουν τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διαμονή σας εκεί. Το νησί είναι επίσης γνωστό καταφύγιο για τη φώκια Μονάχους-Μονάχους της Μεσογείου.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με ακτοπλοϊκά για Άγιο Ευστράτιο θα φτάσουν στο μοναδικό χωριό του νησιού που ονομάζεται επίσης Άγιος Ευστράτιος. Το χωριό αποτελείται από λευκά παραδοσιακά σπίτια και μικρά σοκάκια που προσφέρονται για περιπάτους. Στις μικρές του ταβέρνες μπορείτε να δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι, το κύριο συστατικό για πολλές τοπικές σπεσιαλιτέ. Ένα κρυφό δρύινο δάσος στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού αποτελεί ένα υπέροχο μέρος για μια βόλτα και ένα πικνίκ. Κάντε μια βουτιά στις αμμώδεις παραλίες του Αγίου Αντωνίου, του Αγίου Δημητρίου, του Αλονήσι, του Φτελιού, του Λιδαρίου και της Σαχάρας και μια εκδρομή στις θαλάσσιες σπηλιές της Φωκίας και της Τρυπητής πριν φύγετε με ακτοπλοϊκό από Άγιο Ευστράτιο. Οι λάτρεις της ποδηλασίας θα βρουν το ιδανικό μέρος για να κάνουν μεγάλες διαδρομές ανάμεσα στο τοπίο των νησιών και την αψεγάδιαστη ομορφιά.

Το νησί που βρίσκεται ανάμεσα στη Λέσβο και τη Σκύρο, έχει μήκος 43 τετραγωνικά χιλιόμετρα και έχει 250 μόνιμους κατοίκους. Τα δρομολόγια πλοίων για Άγιο Ευστράτιο ξεκινούν από το λιμάνι του Λαυρίου και της Καβάλας. Υπάρχουν επίσης καθημερινά δρομολόγια από τη Λήμνο, αν κάποιος θέλει να φτάσει πιο γρήγορα (διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και 20 λεπτά).

Δρομολόγια & Τιμές Άγιος Ευστράτιος

Επιλέξτε το λιμάνι και την ημερομηνία αναχώρησης και λάβετε όλα τα τρέχοντα δρομολόγια και τιμές Άγιος Ευστράτιος!

Εκπτώσεις & Προσφορές Άγιος Ευστράτιος

Λιμάνι Επιβίβασης Άγιος Ευστράτιος - Πώς θα φτάσετε

Χάρτης του λιμανιού του Αγίου Ευστρατίου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην Ελλάδα

Λιμάνι Επιβίβασης Άγιος Ευστράτιος

  • 815 00 Άγιος Ευστράτιος, Ελλάδα
  • GPS: 39.540359, 24.986955