Aegean Flying Dolphins

Aegean Flying Dolphins image

Ταξιδέψτε γρήγορα και άνετα με την Aegean Flying Dolphins, ξεκινώντας από την ηπειρωτική Ελλάδα στα ελληνικά νησιά και επωφεληθείτε από εκπτώσεις έως και 20%!

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Aegean Flying Dolphins δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Δεκέμβριο του 2006. Ο στόλος της αποτελείται από τρία ιπτάμενα δελφίνια, FD Erato, FD Athina και FD Venus I. Οι διαδρομές που πραγματοποιούνται από αυτά τα πλοία είναι αυτές που ξεκινούν από τον Πειραιά και καταλήγουν στον Πόρο, την Αίγινα και τα Μέθανα. Στην υψηλή περίοδο, η εταιρεία περιλαμβάνει επίσης στους προορισμούς την Ύδρα, τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Υπάρχουν επίσης συνδέσεις που ξεκινούν από το λιμάνι του Βόλου και καταλήγουν στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.
Όλες οι διαδρομές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο προσφέροντας καθημερινές συνδέσεις ειδικά σε μήνες με υψηλή κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του γεγονότος ότι το σχήμα των πλοίων είναι πολύ στενό, δεν υπάρχει χώρος για άλλες εγκαταστάσεις (μπαρ, εστιατόρια, κατάστρωμα) πέρα από τα κανονικά καθίσματα. Τα νησιά στα οποία αγκυροβολούν αυτά τα πλοία δεν απέχουν πολύ από την ηπειρωτική χώρα και με τις ταχύτητες περίπου 32 κόμβων δεν θα καταλάβετε καν πόσο γρήγορα θα φτάσετε.

Η Aegean Flying Dolphins συμβάλλει ενεργά στις τοπικές κοινωνικές προσπάθειες και σε πολλά άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική κοινότητα και προσπαθεί επίσης να διατηρήσει τις χαμηλότερες δυνατές τιμές εισιτηρίων, επιτρέποντας στους επιβάτες να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων με το online σύστημα κράτησης μας, ώστε να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας και να απολαύσετε τόσο το ταξίδι όσο και την ομορφιά των ελληνικών νησιών!

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη