Λιμάνι Επιβίβασης Βενετία

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Βενετία από το Αεροδρόμιο της Βενετίας και τον τερματικό σταθμό Fusina (Fusina Terminal) με λεοφωρείο, θαλάσσιο λεωφορείο, θαλάσσιο ταξί και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Βενετία θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Βενετία.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Βενετία

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Βενετία από το αεροδρόμιο της Βενετίας και το Κέντρο της Βενετίας;

Αεροδρόμιο Βενετίας προς Λιμάνι Βενετία

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο Βενετίας μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Βενετία με λεωφορείο, θαλάσσιο λεοφωρείο, θαλάσσιο ταξί και ταξί. Δείτε παρακάτω αναλυτικότερα τις επιλογές σας.

Λεωφορείο

Υπάρχει υπηρεσία λεοφωρείων έξω από τις αφίξεις. Μπείτε σε ένα και αποβιβαστείτε στην Piazzale Roma σε περίπου 25 λεπτά. Χρήσιμες πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεοφωρείων στη σελίδα Λεοφωρεία Αεροδρομίου Βενετίας.

Θαλάσσιο Λεοφωρείο

Η υπηρεσία θαλάσσιων λεοφωρείων (Alilaguna) βρίσκεται 10 λεπτά με τα πόδια απο το αεροδρόμιο και εξυπηρετεί κάθε μία ώρα. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα Θαλάσσια Λεοφωρεία Βενετίας.

Θαλάσσιο Ταξί

Ακολουθήστε τις πινακίδες έξω από το αεροδρόμιο για να φθάσετε στα θαλάσσια ταξί. Τα θαλάσσια ταξί είναι το πιο βολικό μέσο μεταφοράς γιατί θα σας αφήσει δίπλα στο ξενοδοχείο σας αλλά παράλληλα είναι και το πιο ακριβό. Επισκφθείτε τη σελίδα Θαλάσσια Ταξί Βενετίας για λεπτομέρειες.

Ταξί

Τα ταξί περιμένουν έξω από τις αφίξεις. Μπείτε σε ένα ή καλέστε στο +39 041 5964.

Fusina Terminal προς Λιμάνι Βενετία

Μπορείτε να πάτε στη Βενετία πολύ εύκολα από τη Marghera ή από το Fusina Terminal χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα μέσα μεταφοράς.

  • Από Marghera:

Τρένο

Επιβιβαστείτε στο τρένο από Venezia Mestre για Venezia S. Lucia. Περισσότερες λεπτομέρειες στα Τρένα Βενετίας

Λεοφωρείο

Πάρτε το λεοφωρείο από την Piazza Sant 'Antonio και κατεβείτε στη Liberta' Santa Chiara. Λεπτομερείς πληροφορίες για τα δρομολόγια στην ιστοσελίδα Λεοφωρεία Βενετίας.

Ταξί

Μπείτε σε ένα ταξί από τη Marghera για να φθάσετε στον προορισμό σας στη Βενετία ή καλέστε στο +39 041 5964.

  • Από το Fusina Terminal 

Χρησιμοποιήστε το δημόσιο ferry που ενώνει το Fusina Terminal και το κέντρο της Βενετίας, Zattere. Παρακαλώ ελέγξτε το Fusina Terminal Boat για να οργανώσετε τη μεταφορά σας.