Λιμάνι Επιβίβασης Σαλέρνο

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Σαλέρνο από το Αεροδρόμιο του Σαλέρνο (Costa D'Amalfi) και το κέντρο του Σαλέρνο με τρένο, μετρό, λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Σαλέρνο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Σαλέρνο.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Σαλέρνο

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Σαλέρνο από τον Αερολιμένα του Σαλέρνο και το Κέντρο του Σαλέρνο;

Αεροδρόμιο του Σαλέρνο προς Λιμάνι Σαλέρνο

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο του Σαλέρνο μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Σαλέρνο με τη χρήση ενός ταξί για να φτάσετε στο Μπελίτσι (3χλμ) και από εκεί:

  • Πάρτε το λεοφωρείο της γραμμής 8 κατευθείαν για Σαλέρνο αλλιώς μπείτε σε ένα ταξί για να φτάσετε στον προορισμό σας. Χρήσιμες πληροφορίες στη σελίδα Λεοφωρεία Μπελίτσι
  • Επιβιβαστείτε στο τρένο για Σαλέρνο από το σταθμό Montecorvino. Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, μπείτε στη σελίδα Τρένα Μπελίτσι.

Κέντρο του Σαλέρνο προς Λιμάνι Σαλέρνο

Από το κέντρο του Σαλέρνο μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Σαλέρνο εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τα λεοφωρεία των γραμμών 4 ή 9 και κατευθυνθείτε στο κέντρο του Σαλέρνο. Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο Λεοφωρεία Σαλέρνο.

Μετρό

Το μετρό λειτουργεί από το Αρέτσι ως το κέντρο του Σαλέρνο και αντίστροφα. Παρακαλώ ελέγξτε το Μετρό Σαλέρνο για τα δρομολόγια.

Ταξί

Ο πιο βολικός αλλά παράλληλα και πιο ακριβός τρόπος μεταφοράς. Επισκεφθείτε τη σελίδα Ταξί Σαλέρνο ή καλέστε το +39 3387664613.