Λιμάνι Επιβίβασης Ραφήνα

Η πόλη της Ραφήνας βρίσκεται στη νοτιοανατολική Αττική, περίπου 25 χλμ. μακριά από το κέντρο της Αθήνας και περίπου 15 χλμ. Από τον Μαραθώνα. Το λιμάνι της Ραφήνας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Αθήνα μετά το λιμάνι του Πειραιά και η απόσταση του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι περίπου 10 χλμ. Το λιμάνι επιβίβασης στη Ραφήνα εξυπηρετεί διαβάσεις σε πολλά νησιά του Αιγαίου, όπως για παράδειγμα η Άνδρος, η Τήνος, η Μύκονος και άλλα νησιά των Κυκλάδων και φυσικά η Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.

Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική θέση του λιμανιού της Ραφήνας και πώς θα φτάσετε με λεωφορείο.

Στην ιστοσελίδα μας Πλοία για Ραφήνα υπάρχουν περαιτέρω τουριστικές πληροφορίες για την πόλη της Ραφήνας και τα περίχωρά της, καθώς και όλες οι συνδέσεις με φέρι από και προς τη Ραφήνα είναι διαθέσιμες για εσάς.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προς Ραφήνα

ΚΤΕΛ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Χρησιμοποιήστε το άμεσο ΚΤΕΛ (πορτοκαλί λεωφορείο) από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος προς το λιμάνι της Ραφήνας. Το λεωφορείο αναχωρεί από την περιοχή των αφίξεων μεταξύ των εξόδων 2 και 3. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 30 λεπτά και αναχωρήσεις πραγματοποιούνται περίπου κάθε ώρα. Μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα "ΚΤΕΛ" τα δρομολόγια.

ΤΑΞΙ

Μπροστά από το τερματικό βρίσκεται το περίπτερο ταξί. Τα ταξί διατίθενται σε 24ωρη βάση. Ο χρόνος διαδρομής για το λιμάνι της Ραφήνας είναι περίπου 30 λεπτά. Παρακαλείσθε να ελέγξετε την Ιστοσελίδα Ταξί Αεροδρομίου Αθηνών για περισσότερες πληροφορίες ή αναζητήστε στον ιστό τις διαθέσιμες υπηρεσίες ταξί.

Κέντρο της Αθήνας προς το Λιμάνι της Ραφήνας

ΚΤΕΛ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Χρησιμοποιήστε το άμεσο ΚΤΕΛ (πορτοκαλί λεωφορείο) από την Αθήνα προς το λιμάνι της Ραφήνας. Ο χρόνος ταξιδιού είναι περίπου 50 λεπτά και αναχωρήσεις πραγματοποιούνται περίπου κάθε μισή ώρα. Μπορείτε να βρείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα "ΚΤΕΛ" τα δρομολόγια.

ΤΑΞΙ

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα μέσα και γύρω από το κέντρο της Αθήνας σε 24ωρη βάση. Πιάστε ένα ταξί εν κινήσει ή καλέστε ανά πάσα στιγμή για να προγραμματίσετε μια μεταφορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς 18300, 18180 ή αναζητήστε στο διαδίκτυο για άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες ταξί.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια βόλτα στην Ραφήνα με την Υπηρεσία Πολυτελών Ταξί για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και μεταφορές μεγάλων ή μικρών αποστάσεων!