Λιμάνι Επιβίβασης Πότρο Τόρρες

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Πότρο Τόρρες από το Αεροδρόμιο Alghero - Fertilia και το κέντρο του Πόρτο Τόρρες με τρένο, λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Πότρο Τόρρες θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Πότρο Τόρρες.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Πότρο Τόρρες

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Πότρο Τόρρες από τον Αερολιμένα Alghero - Fertilia και το Κέντρο του Porto Torres;

Αεροδρόμιο Alghero - Fertilia προς Λιμάνι Πότρο Τόρρες

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο Alghero - Fertilia μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Πότρο Τόρρες με τρένο, λεωφορείο και ταξί.

Να σημειωθεί ότι για να φθάσετε στο λιμάνι Πόρτο Τόρρες από το αεροδρόμιο Alghero - Fertilia, θα πρέπει πρώτα να πάτε ως το Sassari όπου η απόστασή του από το Πόρτο Τόρρες είναι 17χλμ.

Τρένο

Το τρένο αναχωρεί από τον σταθμό στο Sassari και πηγαίνει κατευθείαν στο Πόρτο Τόρρες 5 φορές τη μέρα και κάθε μέρα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Παρακαλώ επισκεφθείτε τα Τρένα Sassari για περισσότερες πληροφορίες.

Λεωφορείο

Όλα τα λεοφωρεία αναχωρούν από τον σταθμό Via Padre Zirano στο Sassari και φτάνουν στο Πόρτο Τόρρες. Λειτουργούν κάθε μία ώρα σε καθημερινή βάση και το ταξίδι διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Μπορείτε να ελέγξετε τα Λεοφωρεία Sassari για τα δρομολόγια. 

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα στο Sassari. Μπείτε σε ένα και κατευθυνθείτε προς το Πόρτο Τόρρες με το κόστος των 35-40 ευρώ. Λεπτομέρειες στα Ταξί Sassari.

Κέντρο Αθήνας προς Λιμάνι Πότρο Τόρρες

Μπορείτε να φθάσετε στο λιμάνι Πόρτο Τόρρες από το κέντρο της πόλης με τα πόδια αφού απέχει μόνο 500 μέτρα αλλιώς μπορείτε πάντα να πάρετε ένα ταξί.