Λιμάνι Επιβίβασης Πειραιάς

Ο Πειραιάς είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα. Το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά στη Μεσόγειο. Η πόλη του Πειραιά με τα προάστια είναι μια βιομηχανική ζώνη ιδιαίτερης σημασίας για την ελληνική οικονομία. Ωστόσο, το κέντρο έχει μεγάλους δρόμους, ευρύχωρα τετράγωνα, λεωφόρους και πάρκα. Το λιμάνι του Πειραιά συνδέει την ηπειρωτική χώρα με τα νησιά του Σαρωνικού Κόλπου, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το κέντρο της Αθήνας με μετρό, λεωφορείο και ταξί. Ένας χάρτης με χρήσιμες λιμενικές εγκαταστάσεις και τις πύλες επιβίβασης του λιμανιού του Πειραιά για όλους τους σχετικούς προορισμούς καθώς και τη γεωγραφική του θέση είναι επίσης διαθέσιμες.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Πειραιά θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Πειραιάς.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι του Πειραιά

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το Κέντρο της Αθήνας;

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς το Λιμάνι του Πειραιά

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά με μετρό, λεωφορείο και ταξί. Δείτε παρακάτω τις εναλλακτικές σας λύσεις.

Μετρό

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 3 για το Μοναστηράκι και μετά επιβιβαστείτε στη γραμμή 1 για Πειραιά. Το συνολικό ταξίδι για το λιμάνι του Πειραιά διαρκεί περίπου 60 λεπτά και οι συνδέσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα Μετρό για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή Χ96 Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών - Πειραιάς. Η διάρκεια του ταξιδιού προς το λιμάνι του Πειραιά είναι περίπου 70 λεπτά και οι συνδέσεις πραγματοποιούνται πολύ συχνά. Ελέγξτε την επίσημη Ιστοσελίδα Λεωφορεία Αεροδρομίου για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ταξί

Μπροστά από το τερματικό βρίσκεται το περίπτερο ταξί. Τα ταξί διατίθενται σε 24ωρη βάση. Ο χρόνος διαδρομής για το λιμάνι του Πειραιά διαρκεί περίπου 45 λεπτά και το κόστος ειναι περίπου 45,00 Ευρώ. Παρακαλείσθε να ελέγξετε την ιστοσελίδα Ταξί Αεροδρομίου Αθηνών για περισσότερες πληροφορίες ή αναζητήστε στον ιστό για διαθέσιμες υπηρεσίες ταξί.

Κέντρο Αθήνας προς Λιμάνι του Πειραιά

Από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετρό

Επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 από την πλατεία Συντάγματος προς Πειραιά ή από τη γραμμή 1 στο Μοναστηράκι. Η διαδρομή προς το λιμάνι του Πειραιά διαρκεί περίπου 30 λεπτά και οι συνδέσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μετρό για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 040 Σύνταγμα για Πειραιά. Η διάρκεια του ταξιδιού για το λιμάνι του Πειραιά είναι περίπου 60 λεπτά και οι συνδέσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Ελέγξτε την επίσημη Ιστοσελίδα Λεωφορείων για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα και γύρω από το κέντρο της πόλης σε 24ωρη βάση. Πιάστε ένα ταξί εν κινήσει ή καλέστε οποτεδήποτε να προγραμματίσετε μια μεταφορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς 18300, 18180 ή αναζητήστε στο διαδίκτυο για άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες ταξί.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στον Πειραιά με υπηρεσία πολυτελών ταξί για περιηγήσεις στα αξιοθέατα και μεταφορές μεγάλων ή μικρών αποστάσεων!

 

Πύλες Επιβίβασης και Λιμενικές Εγκαταστάσεις στον Πειραιά

Αυτός ο χάρτης δείχνει όλες τις πύλες επιβίβασης στο λιμάνι του Πειραιά με συνδέσεις με τα ελληνικά νησιά και χρήσιμες λιμενικές εγκαταστάσεις.

my alternative text