Λιμάνι Επιβίβασης Όλμπια

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Όλμπια από το Αεροδρόμιο της Όλμπια και το κέντρο της Όλμπια με λεωφορείο, τρένο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Όλμπια θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Όλμπια.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Όλμπια

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Όλμπια από τον Αερολιμένα της Όλμπια και το Κέντρο της Όλμπια;

Αεροδρόμιο της Όλμπια προς Λιμάνι Όλμπια

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο της Όλμπια μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Όλμπια με λεωφορείο, τρένο και ταξί.

Λεοφωρείο

Χρησιμοποιήστε το λεοφωρείο γραμμής 2 και 10 που σας πηγαίνουν στο κέντρο της Όλμπια κάθε 30 λεπτά. Παρακαλώ, επισκεφθείτε τα Λεοφωρεία Όλμπια για περισσότερες πληροφορίες.

Τρένο

Παίρνοντας τις γραμμές λεοφωρείων που αναφέρθηκαν πιο πάνω (νο.2 και νο.10), θα οδηγηθείτε στο δρόμο Via Gabriele D'Annunzio όπου εκεί βρίσκεται ο σταθμός του τρένου. Περισσότερες πληροφορίες στα Τρένα Όλμπια.

Ταξί

Μπορείτε πολύ εύκολα να πάτε ως την Όλμπια με ταξί μέσα σε 10 λεπτά. Παρακαλώ ελέγξτε τα Ταξί Όλμπια για να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Κέντρο της Όλμπια προς Λιμάνι Όλμπια

Από το κέντρο της Όλμπια μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Όλμπια με ταξί ή χρησιμοποιώντας το λεοφωρείο Aspo νο.9 το οποίο θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο λιμάνι. Το λιμάνι είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Στην ιστοσελίδα Τουριστών της Όλμπια θα βρείτε όλεσ τις χρήσιμες πληροφορίες.