Λιμάνι Επιβίβασης Νάπολη

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Νάπολη από το Αεροδρόμιο Νάπολης και το κέντρο της Νάπολης με λεωφορείο, ταξί και μετρό καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Νάπολη θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Νάπολη.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Νάπολη

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Νάπολη από τον Αερολιμένα της Νάπολης και το Κέντρο της Νάπολης;

Αεροδρόμιο Νάπολης προς Λιμάνι Νάπολη

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο Νάπολης μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Νάπολη με λεωφορείο και ταξί.

Λεωφορείο

Έξω ακριβώς από το αεροδρόμιο βρίσκεται η υπηρεσία Alibus όπου τα λεοφωρεία της δρομολογούνται κάθε 20 λεπτά και θα σας μεταφέρουν κατευθείαν στο λιμάνι Νάπολη. Υπάρχει επίσης το δωρεάν shuttle bus που λειτουργεί από τις 6:00 π.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα. Παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των Λεοφωρείων Αεροδρομίου Νάπολης για περισσότερες πληροφορίες.

Ταξί

Η πιάτσα των ταξί είναι έξω απο τις αφίξεις. Μπείτε σε ένα και πηγαίνετε στον προορισμό σας. Στη σελίδα Ταξί Αεροδρομίου Νάπολης θα βρείτε περισσότερες συμβουλές.

Κέντρο Νάπολης προς Λιμάνι Νάπολη

Από το κέντρο της Νάπολης μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Νάπολη εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Έξω από τον κεντρικό σταθμό τρένων της Νάπολης βρίσκεται το δημόσιο λεοφωρείο R2 το οποίο θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο λιμάνι. Υπάρχει και η επιλογή των λεοφωρείων Alibus που ξεκινάνε από το αεροδρόμιο και κάνουν ενδιάμεση στάση στο σταθμό των τρένων.

Ταξί

Υπάρχουν πολλά ταξί ακριβώ έξω απο τον κεντρικό σταθμό τρένων. Το κόστος ως το λιμάνι είναι περίπου 11 ευρώ.

Μετρό

Από τον κεντρικό σταθμό τρένων μπορείτε να πάρετε το μετρό για να φτάσετε στο λιμάνι Νάπολη. Να επισημανθεί ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υδροπτέρυγα απέναντι για Ίσκια.