Λιμάνι Επιβίβασης Λήμνος

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Λήμνος με λεωφορείο ή ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα μας Πλοία για Λήμνο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια που συνδέουν με τον προορισμό Λήμνος.

Πως θα φτάσετε στο Λιμάνι Λήμνος

Προσεγγίστε το λιμάνι Λήμνος με λεωφορείο ή ταξί.

Λεωφορείο

Υπάρχει δρομολόγιο με καθημερινές συνδέσεις προς και από το λιμάνι Λήμνος στη Μύρινα (τερματικό στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο Λεωφορεία Λήμνος ή καλέστε στο +30 22540 22464.

Σημειώστε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στη Λήμνο προσφέρουν τη δική τους υπηρεσία μίνι βαν που θα σας μεταφέρει από το λιμάνι της Λήμνου στο κατάλυμά σας και αντίστροφα - καλέστε τους για να ζητήσετε διαθεσιμότητα και να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Ταξί

Για να προγραμματίσετε μία μεταφορά με ταξί, παρακαλώ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Ταξί Λήμνος ή καλέστε στο +30 22540 23820. Τα ταξί περιμένουν στο λιμάνι κάθε άφιξη. Ο σταθμός ταξί βρίσκεται στην πλατεία Ελευθέριος Βενιζέλος.