Λιμάνι Επιβίβασης Λαύριο

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Λαύριο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το κέντρο της Αθήνας με λεωφορείο και ταξί καθώς και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Λαύριο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Λαύριο.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Λαύριο

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Λαύριο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το Κέντρο της Αθήνας;

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς Λιμάνι Λαύριο

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Λαύριο με λεωφορείο και ταξί.

Λεωφορείο

Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο (πορτοκαλί λεωφορεία ΚΤΕΛ) με καθημερινές συνδέσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το λιμάνι του Λαυρίου (μέσω Μαρκόπουλου). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τον Ιστοχώρο Μεταφοράς Λεωφορείων Λαυρίου.

Ταξί

Μπροστά από τον αερολιμενικό σταθμό βρίσκεται το περίπτερο ταξί με διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ωρο.

Κέντρο Αθήνας προς Λιμάνι Λαύριο

Από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Λαύριο εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο (πορτοκαλί λεωφορεία ΚΤΕΛ) με καθημερινά δρομολόγια από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το λιμάνι του Λαυρίου (τα λεωφορεία αναχωρούν από το Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Λεωφορεία Αθήνα για Λαύριο.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα μέσα και γύρω από το κέντρο της Αθήνας 24/7 - πιάστε τα εν κινήσει ή καλέστε ανά πάσα στιγμή για να προγραμματίσετε μια μεταφορά. Για να προγραμματίσετε μια μεταφορά με ταξί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ταξί Λαύριο.