Λιμάνι Επιβίβασης Γένοβα

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Γένοβα από το Αεροδρόμιο της Γένοβας και το κέντρο της Γένοβας με μετρό, λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Γένοβα θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Γένοβα.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Γένοβα

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Γένοβα από το αεροδρόμιο της Γένοβας και το Κέντρο της Γένοβας;

Αεροδρόμιο Γένοβας προς Λιμάνι Γένοβα

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Γένοβας μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Γένοβα με λεωφορείο και ταξί.

Λεωφορείο

Έξω από τις αφίξεις βρίσκεται η υπηρεσία Volabus όπου λειτουργεί τουλάχιστον μια φορά κάθε ώρα και θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο κέντρο της πόλης. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Λεωφορεία Αεροδρομίου Γένοβας.

Ταξί

Μπείτε σε ένα ταξί προστά από τις αφίξεις που λειτουργούν 24/7 ή κλείστε ένα διαδικτιακά στην ιστοσελίδα Ταξί Αεροδρομίου Γένοβας.

Κέντρο Γένοβας προς Λιμάνι Γένοβα

Από το κέντρο της Γένοβας μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Γένοβα εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετρό

Υπάρχουν δύο υπηρεσίες μετρό που κατευθύνονται προς το λιμάνι. Η μια ξεκινάει απο τη Stazione Genova Sturla και η άλλη από Nuovo LIDO. Παρακαλώ ελέγξτε το Μετρό Γένοβας για λεπτομέρειες.

Λεωφορείο

Υπάρχουν πολλά δρομολόγια από διάφορα σημεία της Γένοβας. Επισκεφθείτε τα Λεοφωρεία Γένοβας για να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα μέσα και γύρω από το κέντρο της Γένοβας. Πάρτε ένα από το δρόμο ή επισκεφθείτε τα Ταξί Γένοβας.