Λιμάνι Επιβίβασης Δυρράχιο

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Δυρράχιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Τιράνων και το κέντρο του Δυρραχίου με λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Δυρράχιο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Δυρράχιο.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Δυρράχιο

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Δυρράχιο από τον Διεθνή Αερολιμένα Τιράνων και το Κέντρο του Δυρραχίου;

Διεθνές Αεροδρόμιο Τιράνων προς Λιμάνι Δυρράχιο

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τιράνων μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Δυρράχιο με τρένο, λεωφορείο και ταξί.

Τρένο

Για να φθάσετε απο τα Τίρανα στο Δυρράχιο με τρένο, θα πρέπει πρώτα να πάτε στο Κασάρ όπου βρίσκεται 13χλμ από τα Τίρανα. Από εκεί παίρνετε το τρένο κατευθείαν για Δυρράχιο. Παρακαλώ επισκεφθείτε τα Τρένα Τιράνων για να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Λεωφορείο

Υπάρχει μία υπηρεσία λεοφωρείων από τα Τίρανα προς Δυρράχιο και αντίστροφα. Ελέγξτε την ιστοσελίδα Λεοφωρεία Αεροδρομίου Τιράνων για περισσότερεσ πληροφορίες.

Ταξί

Έξω από το αεροδρόμιο περιμένουν τα ταξί για να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας.

Κέντρο Δυρραχίου προς Λιμάνι Δυρράχιο

Από το κέντρο του Δυρραχίου μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Δυρράχιο εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Πάρτε το δημόσιο λεοφωρείο όπου θα σας μεταφέρει στο λιμάνι και τον σταθμό του τρένου.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα στην πόλη. Μπείτε σε ένα ή καλέστε το στο +355 68 465 5555 για να οργανώσετε μια μεταφορά.