Λιμάνι Επιβίβασης Βαρκελώνη

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Βαρκελώνη από το Αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και το κέντρο της Βαρκελώνης με τρένο, λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Βαρκελώνη θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Βαρκελώνη.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Βαρκελώνη

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Βαρκελώνη από το Αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και το Κέντρο της Βαρκελώνης;

Αεροδρόμιο Βαρκελώνης προς Λιμάνι Βαρκελώνη

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο Βαρκελώνης μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Βαρκελώνη με λεωφορείο, τρένο και ταξί. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τις γραμμές A1 ή Α2 όπου βρίσκονται έξω από τις αφίξεις. Πηγαίνετε ως την Placa Espanya και επιβιβαστείτε στη γραμμή μετρό L3. Ελέγξτε τη σελίδα Λεοφωρεία Αεροδρομίου Βαρκελώνης για πιο αναλυτικές πληροφορίες.

Τρένο

Στο τερματικό BCN T2 βρίσκεται το τρένο R2 που θα σας μεταφέρει στη Barcelona Passeig de Gracia σε περίπου 25 λεπτά. Από εκεί επιβιβαστείτε στο μετρό L3 για Drassanes. Περισσότερες πληροφορίες στα Τρένα Βαρκελώνης.

Ταξί

Έξω απο τις αφίξεις βρίσκεται η πιάτσα των ταξί όπου είναι διαθέσιμα 24/7. Το ταξίδι για το λιμάνι διαρκεί περίπου 20-25 λεπτά αναλόγως σε ποιά αποβάθρα θα είναι το πλοίο σας και το κόστος 39,00 ευρώ. Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα Ταξί Αεροδρομίου Βαρκελώνης για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Κέντρο Βαρκελώνης προς Λιμάνι Βαρκελώνη

Από το κέντρο της Βαρκελώνης μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Βαρκελώνη εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετρό

Επιβιβαστείτε στο μετρό L3 (Placa Espanya) ως τη στάση Drassanes. Από εκεί πάρτε το λεοφωρείο T3 και κατεβείτε στην αποβάθρα σας. Περισσότερες πληροφορίες στο Μετρό Βαρκελώνης.

Λεωφορείο

Πάρτε το λεοφωρείο απο τη La Rambla και μέσα σε 5 λεπτά θα είστε στο λιμάνι. Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα Λεοφωρεία Βαρκελώνης.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα μέσα και γύρω από το κέντρο της Βαρκελώνης σε 24ωρη βάση. Βρείτε ένα ή καλέστε στο +24 687 68 19 42.