Λιμάνι Επιβίβασης Ανκόνα

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Ανκόνα από το Αεροδρόμιο Ancona Falconara και τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Ανκόνα με τρένο, shuttle bus, λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Ανκόνα θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Ανκόνα.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Ανκόνα

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Ανκόνα από το αεροδρόμιο Falconara και τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ανκόνα;

Αεροδρόμιο Falconara προς Λιμάνι Ανκόνα

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο Falconara μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Ανκόνα με τρένο, shuttle bus, λεωφορείο και ταξί.

Τρένο

Επιβιβαστείτε στο τρένο απο τον σταθμό Castelferretti του αεροδρομίου προς τον σταθμό της Ανκόνα. Οι υπηρεσίες είναι καθημερινές, αναχωρούν κάθε 30 λεπτά και χρειάζεστε περίπου 17 λεπτά για να φθάσετε στον προορισμό σας. Ύστερα απο την αποβίβασή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λεοφωρείο ή ταξί για να βρεθείτε στο λιμάνι της Ανκόνα. Παρακαλώ ελέγξτε τη σελίδα Τρένα Ανκόνα ή καλέστε στο +39 066 847 5475.

Shuttle Bus

Πάρτε το Aerobus Raffello έξω από τις αφίξεις και κατευθυνθείτε προς τον δισηροδρομικό σταθμό της Ανκόνα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 3 φορές τη μέρα. Εφόσον φθάσετε, μπείτε στο λεοφωρείο για το λιμάνι ή φωνάξτε ένα ταξί να σας μεταφέρει. Επισκεφθείτε τη σελίδα Ανκόνα Shuttle Bus ή καλέστε στο +39 071 283 7411.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε το λεοφωρείο απο το  Castelferretti προς το λιμάνι. Οι μεταφορές γίνονται κάθε μία ώρα και διαρκούν περίπου 40 λεπτά. Στη σελίδα Λεοφωρεία Ανκόνα θα βρείτε πληροφορίες σχετικές με τα δρομολόγια.

Ταξί

Μπροστά από τις αφίξεις του αεροδρομίου Ανκόνα βρίσκεται η στάση των ταξί. Μπείτε σε ένα και κατευθυνθείτε κατευθείαν προς το λιμάνι. Η απόσταση είναι 18.5 χλμ και το ταξίδι διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα Ταξί Αεροδρομίου Ανκόνα για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε το +39 071 433 21.

Σιδηροδρομικός Σταθμός της Ανκόνα προς Λιμάνι Ανκόνα

Φτάστε εύκολα στο λιμάνι Ανκόνα από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Ανκόνα εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Πάρτε το λεοφωρείο για το λιμάνι της Ανκόνα. Το ταξίδι διαρκεί 5 λεπτά και οι συνδέσεις γίνονται κάθε 10 λεπτά. Παρακαλώ ελέγξτε τον ιστότοπο Λεοφωρεία Ανκόνα για περισσότερες πληροφορίες.

Shuttle Bus

Επιβιβαστείτε στο shuttle bus στον σιδηροδρομικό σταθμό και φθάστε στο λιμάνι της Ανκόνα σε 6 λεπτά. Τα δρομολόγια συμβαίνουν κάθε 4 ώρες. Επισκεφθείτε τη σελίδα Ανκόνα Shuttle Bus για περαιτέρω λεπτομέρειες ή καλέστε στο +39 071 283 7411. 

Ταξί

Έξω απο τον σιδηροδρομικό σταθμό έχει πιάτσα ταξί. Χρησιμοποιήστε ένα και φτάστε στο λιμάνι σε 4 λεπτά ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο Ταξί Ανκόνα για να οργανώσετε τη μεταγορά σας. 

Λιμάνι Ανκόνα με Αυτοκίνητο

Ακόλουθες πληροφορίες θα σας ενημερώσουν για το πως να φθάσετε στο λιμάνι της Ανκόνα οδηγώντας από τη Βόρεια και τη Νότια Ιταλία.

Οδηγώντας απο τη Βόρεια Ιταλία

Ερχόμενοι απο τον αυτοκινητόδρομο A14 βγείτε στην έξοδο "Ancona Nord". Από εκεί είναι 15 χλμ για το λιμάνι. Χρησιμοποιήστε το δρόμο SS76  προς την Ανκόνα ακολουθώντας τις πινακίδες για το κτήριο check-in. Η έξοδος "Turrets - Porto - boarding" ακολουθεί μετά απο 8 χλμ και αργότερα θα δείτε την έξοδο "Port". 

Οδηγώντας απο τη Νότια Ιταλία 

Στη λεοφώρο A14 στρίψτε στην έξοδο "Ancona SUD" (Νότια Ανκόνα, 12 χλμ για λιμάνι). Ύστερα απο 400μ θα εισέρθετε σε εναν κυκλικό κόμβο όπου θα στρίψετε αριστερά και θα οδηγήσετε στον SS16 προς κέντρο Ανκόνας. Η έξοδος "Ancona Centro" ακολουθεί και θα την οδηγήσετε ως το τέλος. Αφού περάσετε το φανάρι εμπρός, οδηγείστε ευθεία για 300μ ωσότου να φθάσετε στον κυκλικό κόμβο όπου εκεί θα πάρετε την τρίτη έξοδο. Συνεχίστε μέσα απο τη λεοφώρο "Via Martiri della Resistenza" για 1χλμ όπου θα ξαναβρεθείτε σε κθκλικό κόμβο και εισέλθετε στο δρόμο "Via De Gasperi". Μετά το φανάρι υπάρχει ένας ακόμα κυκλικός κόμβος που θα στρίψετε δεξιά. Η έξοδος "Port" είναι μετα από 200μ και οδηγεί στο λιμάνι.