Λιμάνι Επιβίβασης Άγιος Κωνσταντίνος

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Άγιος Κωνσταντίνος από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το κέντρο της Αθήνας με λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Άγιο Κωνσταντίνο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Άγιος Κωνσταντίνος.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Άγιος Κωνσταντίνος

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Άγιος Κωνσταντίνος από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το Κέντρο της Αθήνας;

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς Λιμάνι Άγιος Κωνσταντίνος

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Άγιος Κωνσταντίνος με λεωφορείο και ταξί.

Λεωφορείο

  • Χρησιμοποιήστε τη γραμμη 3 του μετρό που συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με το κέντρο της Αθήνας. Η διάρκεια του ταξιδιού προς το κέντρο της Αθήνας είναι περίπου 45 λεπτά και οι συνδέσεις πραγματοποιούνται πολύ συχνά σε καθημερινή βάση. Μεταβείτε στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Μετρό Αθηνών για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με όλα τα επίκαιρα δρομολόγια. Στη συνέχεια, μεταβείτε από το σταθμό Ομονοίας με τα πόδια προς την πλατεία Κάνιγγος (Ακαδημίας 97) και πάρτε το λεωφορείο για τον Άγιο Κωνσταντίνο (περίπου 2,5 ώρες).
  • Χρησιμοποιήστε τη γραμμή του αστικού λεωφορείου X93 από το αεροδρόμιο Αθηνών και κατεβείτε στο ΚΤΕΛ Λιοσίων. Στη συνέχεια, πάρτε το λεωφορείο ΚΤΕΛ για Λαμία με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Κωνσταντίνο. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 832 4200, 210 831 7147.

Ταξί

Μπροστά από το τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκεται η στάση των ταξί. Τα ταξί διατίθενται σε 24ωρη βάση. Μεταβείτε στην (ανεπίσημη) Ιστοσελίδα Ταξί του Αεροδρομίου Αθηνών για περισσότερες πληροφορίες.

Κέντρο Αθήνας προς Λιμάνι Άγιος Κωνσταντίνος

Από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Άγιος Κωνσταντίνος εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

  • Πηγαίνετε από το σταθμό Ομονοίας με τα πόδια στην πλατεία Κάνιγγος (Ακαδημίας 97) και πάρτε το λεωφορείο για τον Άγιο Κωνσταντίνο (περίπου 2,5 ώρες).
  • Πάρτε τη γραμμή λεωφορείου 024 από την Πλατεία Συντάγματος ή από την οδό Πανεπιστημίου για να μεταβείτε στο σταθμό ΚΤΕΛ Λιοσίων. Στη συνέχεια, πάρτε το λεωφορείο ΚΤΕΛ προς Λαμία με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Κωνσταντίνο. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 832 4200, 210 831 7147.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα μέσα και γύρω από το κέντρο της Αθήνας σε 24ωρη βάση. Σταματήστε ένα ταξί ή καλέστε στα 697 260 1588, 697 382 9427, 694 959 6216 για να προγραμματίσετε μία μεταφορά. Επιπλέον, μπορείτε να μεταβείτε στην Ιστοσελίδα των Ταξί Αθήνας για περισσότερες πληροφορίες.