Οχήματα & Τρέιλερ στο Πλοίο

Με την isFerry μπορείτε εύκολα να κάνετε online κρατήσεις όλων των τύπων επιβατικών οχημάτων και ρυμουλκούμενων για σκάφη και αποσκευές! Κάντε κράτηση μέχρι και 4 οχήματα (μαζί με τα ρυμουλκούμενα) ταυτόχρονα!

Eπιλέξτε τον τύπο του επιβατικού οχήματος και, εάν χρειάζεται, τον τύπο του ρυμουλκούμενου που τραβάει. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις διαστάσεις (πλάτος και ύψος) εκάστου. Έγινε! Κατά τη διαδικασία κράτησης υπάρχει διαθέσιμος ένας οδηγός διαστάσεων για την ανάκτηση των πραγματικών διαστάσεων των οχημάτων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική οχημάτων και ρυμουλκούμενων, διαβάστε τους Γενικούς Όρους & Προϋποθέσεις.

Δείτε παρακάτω την προσφορά μας σε όλους τους τύπους επιβατικών οχημάτων και ρυμουλκούμενων.

Επιβατικά Οχήματα

Με την isFerry είναι εύκολο να κάνετε online κράτηση έως και 4 επιβατικά οχήματα (συμπεριλαμβανομένων των ρυμουλκούμενων) σε μία μόνο κράτηση! Επειδή οι επιβάτες επιλέγουν ολοένα και συχνότερα να ταξιδεύουν με το όχημά τους, καλύπτουμε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, τζιπ και βαν μήκους μέχρι 9 μέτρων και ύψους μέχρι 3,7 μέτρων.

Φυσικά, μπορείτε να κάνετε και online κράτηση μοτοσυκλετών και μοτοσυκλετών με πλευρική θέση μέχρι 1600 κυβικά!

Εάν ταξιδεύετε με τροχόσπιτο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο επιλογές:

  1. Παρκάρετε το όχημά σας σε κλειστό γκαράζ χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και χωρίς πρόσβαση σε αυτό καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  2. Κράτηση της υπηρεσίας camping on board (ισχύει στις περισσότερες γραμμές Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία)

Για να ενημερωθείτε κατάλληλα σχετικά με τη δεύτερη επιλογή, επισκεφτείτε τις σελίδες Κάμπινγκ στο Πλοίο.

Τρέιλερ

Όλο και περισσότερο δημοφιλείς είναι οι κρατήσεις ρυμουλκούμενων. Με την isFerry είναι εφικτό - απλά επιλέξτε το συνδυασμό οχήματος-ρυμουλκουμένου. Διαθέσιμα είναι ρυμουλκούμενα σκαφών και αποσκευών με μήκος μέχρι 9 μέτρα και ύψος μέχρι 3,7 μέτρα.

Ακόμα και τα καραβάνια μπορούν να έλκονται επί του σκάφους και να σταθμεύονται μαζί με το πρωτεύον όχημα σε κλειστό γκαράζ χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Διαφορετικά, εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από μια ολοκληρωμένη εμπειρία ρυμουλκουμένων τροχόσπιτων στο πλοίο, δεν υπάρχει πρόβλημα! Κάντε κράτηση με την επιλογή camping on board (ισχύει στις περισσότερες γραμμές Ιταλία-Ελλάδα-Ιταλία)! Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις σελίδες Κάμπινγκ στο Πλοίο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

 

Επιστρέψτε στην Εξυπηρέτηση Πελατών