Γενικές ερωτήσεις

Λείπει κάτι; Η ενότητα γενικών ερωτήσεων μας καλύπτει τα υπόλοιπα ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν πριν, κατά και μετά την ολοκλήρωση της κράτησης και του ταξιδιού σας.

Δεν χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου μας ή όπου απαιτείται να χειριστούμε διαφορετικά από το νόμο.

Οι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο (ταξιδιωτικά γραφεία, μεταφορείς) είναι υπεύθυνοι για την κράτησή σας, αν και χειριζόμαστε πλήρως όλα τα αιτήματα υποστήριξης πελατών. Κάθε συνεργάτης (τουριστικά πρακτορεία, μεταφορέας) ορίζει τις τιμές του στην πλατφόρμα μας. Η μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων εμφανίζει αυτούς τους συνεργάτες που προσφέρουν τη διαδρομή που ζητήσατε στη χαμηλότερη τιμή. Φυσικά, οι τιμές και τα δρομολόγια δεν καθορίζονται ούτε επηρεάζονται καθόλου από εμάς (εμείς εμφανίζουμε τις τιμές για λογαριασμό των συνεργατών μας), αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που βλέπετε είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Ωστόσο, οι τιμές μπορεί να αλλάζουν συχνά, κυρίως ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Αφού επιλέξετε, κάνετε κράτηση και πληρώσετε για μια κατάλληλη διέλευση πλοίου, αυτή η κράτηση και η συναλλαγή πληρωμής ολοκληρώνονται αυτόματα με τον συνεργάτη μας (ταξιδιωτικό πρακτορείο, φορέας εκμετάλλευσης πορθμείων) αλλά πάντα χωρίς να φύγετε ποτέ από την πλατφόρμα μας.

Το σύστημα αναζήτησης και κρατήσεων του isferry είναι μια πλατφόρμα συγκέντρωσης που εμφανίζει και συγκρίνει υπηρεσίες και προϊόντα πλοίων από συνεργαζόμενους εταίρους παγκοσμίως (τουριστικά πρακτορεία, ακτοπλοϊκές εταιρείες). Χρησιμοποιώντας το σύστημα αναζήτησης και κρατήσεων του isferry, μπορείτε να συγκρίνετε δρομολόγια και τιμές και τελικά να κάνετε κράτηση εισάγοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, επιλέγοντας τυχόν προαιρετικά πρόσθετα που προσφέρονται από τους συνεργάτες μας (τουριστικά πρακτορεία, ακτοπλοϊκές εταιρείες) και συνεχίζοντας με τα στοιχεία πληρωμής σας. Η όλη διαδικασία, από την αναζήτηση και τη σύγκριση του καλύτερου κατάλληλου διακανονισμού πλοίων μέχρι την κράτηση και την ολοκλήρωση της πληρωμής, πραγματοποιείται στην πλατφόρμα μας χωρίς να χρειαστεί ποτέ να φύγετε από τον ιστότοπο του isferry.

Η διαδικασία αναζήτησης και κράτησης του isferry είναι εύκολη, γρήγορη, ασφαλής και βελτιστοποιημένη για κινητές συσκευές ώστε να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία online κράτησης. Με το isferry δεν χρειάζεται πλέον να ενδιαφέρεστε για τις διαδικασίες κράτησης. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να σας συμφέρει είναι να βρείτε την καταλληλότερη διέλευση φέρι.

Το σύστημα αναζήτησης και κρατήσεων είναι δωρεάν για χρήση και το isferry δεν προσθέτει χρεώσεις. Συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας παγκοσμίως (τουριστικά πρακτορεία, ακτοπλοϊκές εταιρείες) που πωλούν ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας. Λαμβάνουμε από αυτούς μια μικρή προμήθεια για τις υπηρεσίες μας.