Δρομολόγια & τιμές

Τα δρομολόγια και οι τιμές είναι οι καταλύτες κάθε αγοραστικής απόφασης. Ενημερωθείτε λοιπόν για τις διαθέσιμες επιλογές σας και οργανώστε το ταξίδι σας με την άνεσή σας.

Το isferry είναι ένας συγκεντρωτής κρατήσεων και σύγκρισης. Ως εκ τούτου, δεν ορίζουμε ποτέ τιμές. Αντίθετα, όλες οι τιμές που εμφανίζονται μέσω του συστήματος κρατήσεων καθορίζονται από τους συνεργάτες μας (τουριστικά πρακτορεία, μεταφορείς).

Οι τιμές εμφανίζονται κατά τη χρήση του συστήματος κρατήσεων και παραμένουν ίδιες σε όλη τη διαδικασία κράτησης, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή που βλέπετε από την πρώτη κιόλας αρχή είναι ίδια με αυτή που πληρώνετε στο τέλος. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πάντα εύκολο και προσβάσιμο για εσάς να συγκρίνετε τις τιμές.

Το τελικό κόστος του εισιτηρίου εξαρτάται από τον επιλεγμένο συνεργάτη (τουριστικό γραφείο, μεταφορέα), πλοίο, διαδρομή, συνολικό αριθμό επιβατών και διαμονή και περιλαμβάνει:

  • Κόστος ακτοπλοϊκού εισιτηρίου (αξία εισιτηρίων ακτοπλοϊκού φορέα)
  • ΦΠΑ και φόροι (κρατικοί φόροι, λιμενικοί φόροι)
  • Επιβαρύνσεις καυσίμων (αν υπάρχουν)
  • Τέλη κράτησης του ταξιδιωτικού γραφείου
  • Χρεώσεις συναλλαγών για τυπικές πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard)

Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, διαβάστε τους όρους κράτησης. Είναι απαραίτητο να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους όρους κράτησης του ταξιδιωτικού γραφείου που είναι υπεύθυνο για τα εισιτήριά σας και του μεταφορέα για να προχωρήσετε στην πληρωμή σας.

Τα δρομολόγια για το επόμενο έτος είναι διαθέσιμα για διεθνή δρομολόγια (π.χ. Ιταλία Ελλάδα Ιταλία) περίπου μέσα έως τέλη Νοεμβρίου. Λάβετε υπόψη σας καθώς, ταυτόχρονα, προσφέρονται προσοδοφόρες εκπτώσεις και προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα για αυτά τα δρομολόγια (π.χ. η προσφορά έγκαιρης κράτησης για Ιταλία Ελλάδα Ιταλία).

Τα δρομολόγια για το επόμενο έτος είναι διαθέσιμα για δρομολόγια εσωτερικού σε περίπου αρχές του πρώτου τριμήνου του ίδιου έτους.

Παρακαλούμε εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τα νέα ανοίγματα προγράμματος, τις εκπτώσεις και τις προσφορές.

Για να λάβετε και να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια και τις τιμές πλοίων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κρατήσεών μας εισάγοντας την επιθυμητή διαδρομή στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής κρατήσεων. Αφού το κάνετε αυτό, θα λάβετε αμέσως και σε πραγματικό χρόνο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το δρομολόγιο που είχατε επιλέξει προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων, των τιμών, της διαθεσιμότητας για κάθε κατάλυμα και όχημα, των ημερομηνιών αναχώρησης/άφιξης και όλων των μεταφορέων και των πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο.

Με αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο, γρήγορο και ασφαλές να συγκρίνετε με αξιοπιστία, σε πραγματικό χρόνο και σε μία οθόνη, όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων ταυτόχρονα.

Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη (συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων, της εποχικότητας και των τιμών), να αποθηκεύσετε, να μοιραστείτε και να στείλετε τις εμφανιζόμενες πληροφορίες διαδρομής ανά πάσα στιγμή.

Όταν κάνετε κράτηση σε μία από τις εμφανιζόμενες επιλογές, θα λάβετε μια επιβεβαίωση κράτησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην οθόνη επιβεβαίωσης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην ενότητα ο λογαριασμός μου.

Το σύστημα κρατήσεων του isferry εμφανίζει τα αποτελέσματα των δρομολογίων για όλες τις συνεργαζόμενες ναυτιλιακές εταιρείες του σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, ορισμένοι τοπικοί μεταφορείς δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν online και εκ των προτέρων κράτηση μέσω οποιασδήποτε διαθέσιμης ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων.

Για παράδειγμα, τέτοια δρομολόγια που εκτελούνται από τοπικούς αερομεταφορείς είναι η Πάτρα Κέρκυρα, Κεφαλονιά Λευκάδα, Κόστα Σπέτσες.

Ναι, υπάρχουν διαθέσιμα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πάτρα προς Κέρκυρα, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε online κράτηση για αυτά τα δρομολόγια. Αυτά τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο από τοπικές ναυτιλιακές που δεν δημοσιεύουν τα δρομολόγιά τους μέσω διαδικτυακών πλατφορμών κρατήσεων.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για διάβαση μαζί τους, πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας στο λιμάνι. Κάρτες εισιτηρίων βρίσκονται στα λιμάνια της Πάτρας και της Κέρκυρας. Μπορείτε να βρείτε προγράμματα, τιμές και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα και διευθύνσεις) στο διαδίκτυο.

Για αυτό, χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης που σας εξυπηρετεί πληκτρολογώντας τη λέξη-κλειδί «τοπικά πλοία» και τα λιμάνια προορισμού και άφιξης μεταξύ των οποίων θέλετε να ταξιδέψετε (π.χ. «τοπικά πλοία Πάτρα Κέρκυρα»). Να θυμάστε ότι αυτές οι διαδρομές δεν είναι διαθέσιμες για κράτηση online. Εμφανίζονται στο διαδίκτυο μόνο για λόγους σχεδιασμού.

Στην υψηλή περίοδο, διελεύσεις πραγματοποιούνται καθημερινά περίπου κάθε μισή ώρα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτές οι διαδρομές είναι δημοφιλείς και γεμάτες κόσμο το καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια πιθανή ουρά!

Τέλος, να γνωρίζετε ότι ορισμένες κοινές ναυτιλιακές εταιρείες που μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω διαδικτύου και εκτελούν τα δρομολόγια Ιταλίας Ελλάδας Ιταλίας, όταν έρχονται από ή/και φτάνουν στην Ιταλία κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα (ή Κεφαλονιά και Ζάκυνθο). Επειδή όμως τα πλοία τους φέρουν ιταλική σημαία, είναι αδύνατο να γίνει κράτηση ή να επιβιβαστεί/αποβιβαστεί σε μια ενδιάμεση διαδρομή. Επομένως, αυτές οι κοινές ναυτιλιακές εκτελούν δρομολόγια μόνο σε διεθνή δρομολόγια.