Πλοία Τυνησίας

Tinisia image

Η Τυνησία είναι χώρα της Βόρειας Αφρικής με τις ακτές της να συνορεύουν με τη Μεσόγειο Θάλασσα. Στην πραγματικότητα η ακτογραμμή της βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου Αφρικής που βλέπει λόγω της μορφολογίας της σε όλες τις τέσσερις γεωγραφικές κατευθύνσεις. Παρόλο που όλη η χώρα έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά τα τουριστικά ενδιαφέροντα, ο κύριος αστικός κόμβος είναι η Τύνιδα, που είναι επίσης το κύριο λιμάνι της Τυνησίας. Τα πλοία Τυνησίας αναχωρούν από εδώ προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαβάσεις στην Ιταλία. Μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες λειτουργούν συνεχώς τις γραμμές προς την Ιταλία που συνδέουν την Τυνησία με τον δυτικό πολιτισμό.

Δρομολόγια & συνδέσεις Τυνησίας

Τα δρομολόγια και συνδέσεις Τυνησίας είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο και συνδέουν την πόλη της Τύνιδας με τους κύριους ιταλικούς προορισμούς Τσιβιταβέκια (Ρώμη), Γένοβα, Παλέρμο (Σικελία) και Σαλέρνο. Ελέγξτε διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και τιμές για όλα τα Πλοία προς Τυνησία και αντίστροφα μέσω της μηχανής κράτησης και κάντε κράτηση γρήγορα και εύκολα τη διαδρομή Τυνησίας με το πλοίο της αρέσκειάς σας!

Λιμάνια Τυνησίας

Τα λιμάνια Τυνησίας που συνδέονται με την Ιταλία περιορίζονται σε αυτό της Τύνιδας. Το λιμάνι της Τύνιδας όμως, είναι πολύ κεντρικό και συνδέεται με λεωφορεία, ταξί και τρένο με την υπόλοιπη χώρα. Η Καρχηδόνα, για παράδειγμα, η μεγαλύτερη εμπορική μητρόπολη του αρχαίου κόσμου μπορεί να επισκεφθεί εύκολα με το τρένο από την Τύνιδα. Η Τύνιδα και οι γύρω προορισμοί της είναι διάσημοι για τα ποιοτικά τουριστικά θέρετρα και τις καταπληκτικές παραλίες.

 

Συνεχίστε με Πλοία προς Τυνησία

Ξεμείνατε από ιδέες; Επιλογή από χάρτη
Ξεμείνατε από ιδέες;
Επιλογή από χάρτη