Λιμάνι Επιβίβασης Βόλος

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Βόλος από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος), το κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο του Βόλου, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και το κέντρο της Θεσσαλονίκης με τρένο, λεωφορεία και ταξί.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Βόλο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Βόλος.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Βόλος

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Βόλος από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος), το κέντρο της Αθήνας, το αεροδρόμιο του Βόλου, το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και το κέντρο της Θεσσαλονίκης;

Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών προς Λιμάνι Βόλος

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Βόλος με τρένο και λεωφορείο.

Τρένο

Χρησιμοποιήστε το μετρό ή το ταξί για να μεταβείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό υπεραστικών τρένων στο σταθμό Λαρίσης προς Βόλο. Αλλάξτε το τρένο στη Λάρισα με το ίδιο εισιτήριο. Μεταβείτε στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Τρένα για Βόλο για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με όλα τα επίκαιρα δρομολόγια.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή x93 από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών για το ΚΤΕΛ Λιοσίων και από εκεί με το υπεραστικό λεωφορείο απευθείας για Βόλο. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Λεωφορεία για Βόλο για περισσότερες πληροφορίες.

Κέντρο Αθήνας προς Λιμάνι Βόλος

Από το κέντρο της Αθήνας μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Βόλος εκμεταλλευόμενοι τα λεοφωρεία και ταξί.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 024 Σύνταγμα ή Πανεπιστημίου προς ΚΤΕΛ Λιοσίων. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο ΚΤΕΛ με απευθείας σύνδεση με το Βόλο. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του Λεωφορεία για Βόλο για τα δρομολόγια.

Ταξί

Τα ταξί διατίθενται εκτός του κεντρικού τερματικού σταθμού του αεροδρομίου.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς το Λιμάνι του Βόλου

Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι του Βόλου με λεωφορείο.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 78 (ή 78N κατά τη διάρκεια της νύχτας) που πηγαίνει κατευθείαν στον Βόλο. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του Λεωφορείου για Βόλο για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Κέντρο Θεσσαλονίκης στο Λιμάνι του Βόλου

Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι του Βόλου με υπεραστικό λεωφορείο.

Λεωφορείο

Πάρτε το υπεραστικό λεωφορείο προς Βόλο. Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων βρίσκεται 5χλμ δυτικά της πόλης (Γιαννιτσών 244, 54628 Θεσσαλονίκη). Για να φτάσετε εκεί πάρτε το λεωφορείο της πόλης 12, 31 και 8.

Ταξί στην Πόλη του Βόλου

Στο κέντρο της πόλης του Βόλου υπάρχουν πολλά ταξί για να πάρετε μια μεταφορά εν κινήσει. Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε μια μεταφορά, παρακαλώ καλέστε στο +30 24210 27777, +30 697 022 7777, +30 694 627 7776, +30 693 012 7777, +30 697 272 4643, +30 6972 037 600 ή επισκεφθείτε το Ράδιο Ταξί Βόλος ή την Υπηρεσία Ταξί Βόλου.