Λιμάνι Επιβίβασης Θεσσαλονίκη

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Θεσσαλονίκη από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (Ελευθέριος Βενιζέλος) και το κέντρο της Αθήνας με λεωφορείο και ταξί. Επιπλέον, θα έχετε πληροφορίες για υπηρεσίες εδάφους στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Θεσσαλονίκη θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Θεσσαλονίκη.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Θεσσαλονίκη

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και υπηρεσίες εδάφους στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονικης προς Λιμάνι Θεσσαλονίκη

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με λεωφορείο και ταξί. Δείτε παρακάτω τις εναλλακτικές σας λύσεις.

Λεωφορείο

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 78 (γραμμή 78N κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών) από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για περισσότερες πληροφορίες.

Ταξί

Μπροστά από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το περίπτερο ταξί. Τα ταξί διατίθενται σε 24ωρη βάση. Ο χρόνος ταξιδιού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης διαρκεί περίπου 30 λεπτά και κόστος περίπου 20,00 Ευρώ.

Αστική Συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη

Οι παρακάτω υπηρεσίες εδάφους είναι στη διάθεσή σας κατά τη διαμονή σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Λεωφορείο

Για όλα τα επίκαιρα δρομολόγια και συνδέσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα Λεοφωρεία Θεσσαλονίκης.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα και γύρω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε 24ωρη βάση. Πιάστε ένα ταξί εν κινήσει ή καλέστε οποτεδήποτε για να προγραμματίσετε μια μεταφορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς 18300, +30 2310 866 866, 18180, +30 2310 525 777, 18288, +30 2310 555 111, +30 697 215 4399 ή αναζητήστε στο διαδίκτυο για άλλες διαθέσιμες υπηρεσίες ταξί.