Λιμάνι Επιβίβασης Σαβόνα

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Σαβόνα με τρένο και αυτοκίνητο καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα μας Πλοία για Σαβόνα θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια που συνδέουν με τον προορισμό Σαβόνα.

Πως θα φτάσετε στο Λιμάνι Σαβόνα

Προσεγγίστε το λιμάνι Σαβόνα με τρένο και αυτοκίνητο.

Τρένο

Εφόσον έχετε φτάσει στη Σαβόνα με τρένο (Stazione Ferroviaria di Savona), έξω ακριβώς από το σταθμό υπάρχει μία στάση λεοφωρείου. Πάρτε τη γραμμή λεοφωρείων 62, 7 ή 5 και κατευθυνθείτε προς το λιμάνι.

Αυτοκίνητο

Αφού βγείτε στην έξοδο Albisola:

Στρίψτε δεξιά μετά τα διόδια και ακολουθήστε τις ταμπέλες "Savona and Porto". Στρίψτε δεξιά στη διάβαση και μπείτε στη λεοφώρο via Aurelia προς Σαβόνα. Στρίψτε ξανά δεξιά στον κυκλικό κόμβο (castle Priamar) και συνεχίστε προς "Porto". Δείξτε το εισιτήριό/επιβεβαίωση σας και αποκτήστε πρόσβαση στο λιμάνι.

Αφού βγείτε στην έξοδο Savona:

Ακολουθήστε τις σημάνσεις για "Savona and Porto Centro". Ύστερα από περίπου 1 χλμ, συνεχίστε στο κεντρικό δρόμο και μετα από 3 χλμ, περνάτε τη γέφυρα του τρένου και οδηγείτε στη λεοφώρο τριπλής κυκλοφορίας ως την είσοδο του λιμανιού.