Λιμάνι Επιβίβασης Σαντορίνη

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Σαντορίνη με λεωφορείο ή ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα μας Πλοία για Σαντορίνη θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια που συνδέουν με τον προορισμό Σαντορίνη.

Πως θα φτάσετε στο Λιμάνι Σαντορίνη

Προσεγγίστε το λιμάνι Σαντορίνη με λεωφορείο ή ταξί.

Λεωφορείο

Υπάρχει δρομολόγιο με καθημερινές συνδέσεις προς και από το λιμάνι Σαντορίνη (Αθήνιος). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο Λεωφορεία Σαντορίνη ή καλέστε στο +30 22860 25404. Όλες οι συνδέσεις λεωφορείων ξεκινούν και τελειώνουν στην πόλη των Φηρών (Τέρμα: οδός Μάρτιου 25 και οδός Δανάση Μ., Κοντά στην τράπεζα Alpha Bank). Οι επιβάτες που πηγαίνουν στην Οία πρέπει να αλλάξουν λεωφορεία στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων των Φηρών.

Σημειώστε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη προσφέρουν την υπηρεσία μίνι βαν που θα σας μεταφέρει από το λιμάνι της Σαντορίνης προς το κατάλυμά σας και αντίστροφα - καλέστε τους για να ζητήσετε διαθεσιμότητα και να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Ταξί

Για να προγραμματίσετε μία μεταφορά με ταξί, παρακαλώ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Ταξί Σαντορίνη ή καλέστε στα +30 22860 22555, +30 690 679 4316.