Λιμάνι Επιβίβασης Ραβέννα

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Ραβέννα από το Αεροδρόμιο της Μπολόνια και το κέντρο της Ραβέννας με τρένο, λεωφορείο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Ραβέννα θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Ραβέννα.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Ραβέννα

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Ραβέννα από τον Αερολιμένα της Μπολόνια και το Κέντρο της Ραβέννας;

Αεροδρόμιο της Μπολόνια προς Λιμάνι Ραβέννα

Κατά την άφιξή σας στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπολόνια μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Ραβέννα με μετρό, λεωφορείο και ταξί.

Τρένο

Η πόλη της Μπολόνια βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο. Μπείτε στο λεοφωρείο της γραμμής 40 και κατεβείτε στο σταθμό τρένων Bologna Centrale και ύστερα χρησιμοποιείστε το τρένο για Ραβέννα. Περισσότερες πληροφορίες στα Τρένα Μπολόνια

Λεωφορείο

Πάρτε το λεοφωρείο κατευθείαν για Ραβέννα. Λεπτομέρειες στη σελίδα Λεοφωρεία Αεροδρομίου Μπολόνια.

Κέντρο της Ραβέννας προς Λιμάνι Ραβέννα

Από το κέντρο της Ραβέννας μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Ραβέννα εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Υπάρχει μία δημόσια υπηρεσία λεοφωρείων που συνδέει το κέντρο της Ραβέννας με το λιμάνι (Porto Corsini). Τα λεοφωρεία ξεκινούν από τον σταθμό των τρένων στο κέντρο της πόλης. Παρακαλώ επισκεφθείτε τα Λεοφωρεία Ραβέννας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ταξί

Τα ταξί είναι πανταχού παρόντα μέσα και γύρω από το κέντρο της Ραβέννας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Ταξί Ραβέννα ή να καλέσετε στο +39 054433888.