Λιμάνι Επιβίβασης Πάτρα

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Πάτρα με λεωφορείο ή ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα μας Πλοία για Πάτρα θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια που συνδέουν με τον προορισμό Πάτρα.

Πως θα φτάσετε στο Λιμάνι Πάτρα

Προσεγγίστε το λιμάνι Πάτρα με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή ταξί.

Αυτοκίνητο

  • Από την Αθήνα: Έξοδος από την εθνική οδό Πάτρας στην έξοδο του Γλαύκου (Γ) και οδηγείστε μέχρι να φτάσετε στην Πύλη Α.
  • Από την Ολυμπία: Βγείτε από την εθνική οδό Πάτρας στην έξοδο Οβρίας (Δ) και οδηγείστε στην Ανδρ. Παπανδρέου, Ακτή Δυμεών μέχρι να φτάσετε στην Πύλη Α. 

Λεοφωρείο

Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο (ΚΤΕΛ) με καθημερινές συνδέσεις από την Αθήνα (Τερματικό: Κηφισός) προς το λιμάνι της Πάτρας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Λεοφωρεία Πάτρας.

Τρένο

Πάρτε το τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσσης στην Αθήνα προς την Πάτρα. Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το τρένο εδώ.

Ταξί

Για να προγραμματίσετε μια μεταφορά με ταξί από Αθήνα προς Πάτρα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ταξί Αθήνας προς Πάτρα ή τηλεφωνήστε στο 18300 εάν θέλετε να πάρετε ταξί στην Πάτρα.