Λιμάνι Επιβίβασης Παλέρμο

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Παλέρμο από το Αεροδρόμιο του Παλέρμο και το κέντρο του Παλέρμο με shuttle bus, τρένο και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Παλέρμο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Παλέρμο.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Παλέρμο

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Παλέρμο από τον Αερολιμένα του Παλέρμο και το Κέντρο του Παλέρμο;

Αεροδρόμιο Παλέρμο προς Λιμάνι Παλέρμο

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο του Παλέρμο μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Παλέρμο με shuttle bus, τρένο και ταξί.

Shuttle Bus

Κάθε 30 λεπτά αναχωρούν τα shuttle buses από το αεροδρόμιο του Παλέρμο προς Παλέρμο ξεκινώντας στις 5:00 με το κόστος των 6 ευρώ. Το ταξίδι διαρκεί λιγότερο από μια ώρα. Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Λεοφωρεία Αεροδρομίου Παλέρμο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τρένο

Χρησιμοποιήστε το Trinacria Express που εξυπηρετεί τη γραμμή μεταξύ του αεροδρομίου του Παλέρμο και του κεντρικού σταθμού τρένων του Παλέρμο. Περισσότερες πληροφορίες στα Τρένα Παλέρμο

Ταξί

Τα ταξί βρίσκονται έξω από τις αφίξεις. Μπείτε σε ένα και φτάστε στον προορισμό σας.

Κέντρο του Παλέρμο προς Λιμάνι Παλέρμο

Το λιμάνι Παλέρμο είναι είναι εύκολα προσβάσιμο με τα πόδια από το κέντρο της πόλης αλλά αν δεν θέλετε να περπατήσετε, μπορείτε πάντα να πάρετε ένα ταξί ή το τοπικό λεοφωρείο που περνάει απ όλη την πόλη.