Λιμάνι Επιβίβασης Μύκονος (Νέο Λιμάνι)

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Μύκονος με λεωφορείο, ταξί ή θαλάσσιο λεοφωρείο καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα μας Πλοία για Μύκονο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια που συνδέουν με τον προορισμό Μύκονος.

Πως θα φτάσετε στο Λιμάνι Μύκονος

Προσεγγίστε το λιμάνι Μύκονος (Νέο Λιμάνι) με λεωφορείο, ταξί ή θαλάσσιο λεοφωρείο.

Λεωφορείο

Υπάρχει δρομολόγιο με καθημερινές συνδέσεις προς και από το νέο λιμάνι της Μυκόνου (Λιμάνι Τούρλος). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα επίκαιρα δρομολόγια, παρακαλώ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο Λεωφορεία Μύκονος ή καλέστε στα +30 22890 23360, +30 22890 26797.

Σημειώστε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία στη Μύκονο προσφέρουν την υπηρεσία μίνι βαν που θα σας μεταφέρει από το λιμάνι της Μυκόνου προς το κατάλυμά σας και αντίστροφα - καλέστε τους για να ζητήσετε διαθεσιμότητα και να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Ταξί

Για να προγραμματίσετε μία μεταφορά με ταξί, παρακαλώ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Ταξί Μύκονος ή καλέστε στα +30 22890 23700, +30 22890 22400. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι στη Μύκονο υπάρχουν μόνο 35 ταξί. Έτσι, οι ουρές είναι πολύ μεγάλες, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Θαλάσσιο Λεοφωρείο

Με το θαλάσσιο λεοφωρείο η μεταφορά μεταξύ του παλιού λιμανιού της Μυκόνου στο κέντρο της πόλης (Χώρα) και του νέου στον Τούρλο και αντίστροφα, είναι ταχύτερη και ευκολότερη. Υπάρχουν συχνές καθημερινές συνδέσεις (κάθε 30 λεπτά) και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 λεπτά. Θα βρείτε τα τερματικά τους πολύ κοντά στα δύο λιμάνια. Παρακαλούμε καλέστε στο +30 697 883 0355 για περισσότερες πληροφορίες.