Λιμάνι Επιβίβασης Λιβόρνο

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Λιβόρνο από το Αεροδρόμιο του Λιβόρνο (Pisa's "Galileo Galilei") και το κέντρο του Λιβόρνο με τρένο, ταξί, ιδιωτική μεταφορά και αυτοκίνητο καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Λιβόρνο θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Λιβόρνο.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Λιβόρνο

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Λιβόρνο από τον Αερολιμένα του Λιβόρνο και το Κέντρο του Λιβόρνο;

Αεροδρόμιο Λιβόρνο προς Λιμάνι Λιβόρνο

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο Λιβόρνο μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Λιβόρνο με τρένο, ιδιωτική μεταφορά και ταξί.

Τρένο

Ο σταθμός Pisa Centrale είναι συνδεδεμένος με το αεροδρόμιο του Λιβόρνο. Από εκεί υπάρχουν πολλές συνδέσεις κατευθείαν για Λιβόρνο. Παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα Αεροδρόμιο Λιβόρνο για τα δρομολόγια.

Ταξί

Τα ταξί είναι πάντα μια εύκολη λύση. Μπείτε σε ένα έξω απο το αεροδρόμιο και φτάστε στο λιμάνι του Λιβόρνο με το κόστος των 50 ευρώ.

Ιδιωτική Μεταφορά

Η εναλλακτική λύση για να φθάσετε στον προορισμό σας. Ελεγξτε τη σελίδα Αεροδρόμιο Λιβόρνο για να οργανώσετε τη μεταφορά σας.

Κέντρο Λιβόρνο προς Λιμάνι Λιβόρνο

Από το κέντρο του Λιβόρνο μπορείτε να φτάσετε εύκολα στο λιμάνι Λιβόρνο εκμεταλλευόμενοι τα ακόλουθα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορείο

Πάρτε το λεοφωρείο απο το Stazione Centrale A και σε περίπου 11 λεπτά θα είστε στο λιμάνι του Λιβόρνο. Περισσότερες πληροφορίες στα Λεοφωρεία Λιβόρνο.

Ταξί

Μπείτε σε ένα ταξί και φτάστε στο λιμάνι σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Αυτοκίνητο

Από τις λεοφώρους A12 Genova-Livorno-Rosignano and A11-A12 Firenze-Pisa-Livorno: Χρησιμοποιήστε την έξοδο "Livorno" και οδηγώντας στον S1, ακολουθήστε τις ταμπέλες "Porto di Livorno" ή "Fortezza Vecchia". Ύστερα κατευθυνθείτε προς "Porto", μείνετε στην αριστερή λωρίδα και οδηγήστε προς "DARSENA TOSCANA EST - VIALE MOGADISCIO".