Λιμάνι Επιβίβασης Καβάλα

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Καβάλα από το Αεροδρόμιο Καβάλας και το αεροδρόμιο Θεσσαλονικης με λεωφορείο και ταξί καθώς και για τη γεωγραφική του θέση.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Καβάλα θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Καβάλα.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Καβάλα

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Καβάλα από το Αεροδρόμιο Καβάλας και το Αεροδρόμιο Θεσσαλονικης;

Αεροδρόμιο Καβάλας προς το Λιμάνι Καβάλα

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Καβάλας μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι της Καβάλας με λεωφορείο και ταξί. Δείτε παρακάτω τις εναλλακτικές σας λύσεις.

Λεωφορείο

Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο με καθημερινές συνδέσεις από το αεροδρόμιο της Καβάλας προς το λιμάνι της Καβάλας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Λεωφορεία Καβάλας ή καλέστε στο +30 25102 22294.

Ταξί

Για να προγραμματίσετε μια μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Ταξί Καβάλας ή καλέστε στο +30 693 788 3838.

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προς το Λιμάνι Καβάλα

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονίας) μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι της Καβάλας με λεωφορείο και ταξί. Δείτε παρακάτω τις εναλλακτικές σας λύσεις.

Λεωφορείο

Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο με καθημερινές συνδέσεις από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς το λιμάνι της Καβάλας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα Λεωφορεία Καβάλας ή καλέστε στο +30 23105 95422.

Ταξί

Για να προγραμματίσετε μια μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς το λιμάνι της Καβάλας, επισκεφτείτε τη σελίδα Ταξί Καβάλας.