Λιμάνι Επιβίβασης Τσιβιταβέκια

Ακόλουθες πληροφορίες συμβουλεύουν για το πώς θα φτάσετε στο λιμάνι επιβίβασης Τσιβιταβέκια από το Αεροδρόμιο Fiumicino (Leonarado da Vinci) και από τη Ρώμη με τρένο, λεωφορείο, ιδιωτική μεταφορά και ταξί καθώς εντοπίζουν και τη γεωγραφική θέση του λιμένα.

Στην ιστοσελίδα Πλοία για Τσιβιταβέκια θα λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές που συνδέουν με τον προορισμό Τσιβιταβέκια.

Πώς θα φτάσετε στο Λιμάνι Τσιβιταβέκια

Πώς θα φτάσετε στο λιμάνι Τσιβιταβέκιααπό τον Αερολιμένα Fiumicino και την πόλη της Ρώμης;

Αεροδρόμιο Fiumicino προς Λιμάνι Τσιβιταβέκια

Κατά την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο Fiumicino μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο λιμάνι Τσιβιταβέκια με τρένο, shuttle bus, ιδιωτική μεταφορά και ταξί.

Τρένο

Για να φτάσετε στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια από το αεροδρόμιο Fiumicino θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 2 διαφορετικές γραμμές τρένων. Πρώτα, μπείτε στο τρένο προς Roma Termini και μετά αλλάξτε για Τσιβιταβέκια. Λεπτομέρειες στη σελίδα Τρένα Fiumicino.

Shuttle Bus

Πάρτε το shuttle bus έξω από το αεροδρόμιο που πηγαίνει στον κεντρικό σταθμό της Ρώμης (Termini) και μπείτε στο τρένο για Τσιβιταβέκια. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τα Λεοφωρεία Fiumicino.

Ιδιωτική Μεταφορά

Ο πιο ακριβός τρόπος μεταφοράς αλλά και ο πιο βολικός και γρήγορος. Κλείστε μια στην ιστοσελίδα Ιδιωτικές Μεταφορές Fiumicino.

Ταξί

Τα ταξί είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Κλείστε ένα διαδικτυακά στον ιστότοπο Ταξί Fiumicino ή μπείτε σε ένα έξω από το αεροδρόμιο.

Ρώμη προς Τσιβιταβέκια

Οργανώστε το ταξίδι σας προς την Τσιβιταβέκια από την πόλη Ρώμης με τρένο και ιδιωτική μεταφορά.

Τρένο

Κατευθυνθείτε στον κεντρικό σταθμό Rome Termini. Η στάση για Τσιβιταβέκια είναι 1χλμ μακριά από το λιμάνι της. Παρακαλώ επισκφθείτε τη σελίδα Τρένα Ρώμης για λεπτομέρειες.

Ιδιωτική Μεταφορά

Κλείστε ένα όχημα για τη μεταφορά σας στις Ιδιωτικές Μεταφορές Ρώμης.