Ηλεκτρονικό Εισιτήριο

Η isFerry προσφέρει στους πελάτες της έναν καινοτόμο και απλό τρόπο να ανακαλούν ηλεκτρονικά την επιβεβαιώση του εισιτηρίου τους και να την εκτυπώνουν ή / και να την αποθηκεύουν τοπικά.

To Easy-Way σύστημα κρατήσεων που έχει δημιουργήσει η isFerry, σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε την κράτησή σας με αξιοπιστία και να εκτυπώσετε το ηλεκτρονικό εισιτήριο άμεσα. Ο στόχος μας είναι οι πελάτες μας να εξυπηρετηθούν με πλήρης ηλεκτρονικό τρόπο οικονομικά, γρήγορα και απλά.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν απευθείας και online με το σύστημα κρατήσεων και να εκτυπώσουν το προηγουμένως πληρωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Με το σύστημα κρατήσεων Easy-Way απλοποιείται η έκδοση εισιτηρίου με τη χρήση της επιτυχημένης μεθόδου των αεροπορικών εταιρειών:

  1. Κρατήσεις μέσω διαδικτύου
  2. Παραλάβει του κωδικού κράτησης
  3. Check-in στο λιμάνι αναχώρησης
  4. Επιβίβαση!

Πέραν τούτου υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθεί το εισιτήριο με πιστωτική κάρτα, PayPal ή μέσω του καινοτόμου συστήματος Pay-and-Confirm (τραπεζικό έμβασμα).

ISFERRY ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε μία επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες του ταξιδιού σας και ένα σύνδεσμο που θα σας οδηγεί στις λεπτομέρειες ττης κράτησής σας. Οι παρακάτω πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες σε εσάς:

  • Κωδικός κράτησης
  • Δρομολόγιο και διαμονή της κράτησης σας
  • Χάρτες για το πως θα προσεγγίσετε τα λιμάνια επιβίβασης και τα λιμενικά πρακτορεία.
  • Στοιχεία επικοινωνίας των λιμενικών γραφείων για την παραλαβή των εισιτηρίων επιβίβασης.
  • Πληροφορίες για την επιβίβαση.

Ζητήστε τα εισιτήρια επιβίβασης στο λιμενικό πρακτορείο της εκάστοτε ακτοπλοϊκής εταιρείας 40 λεπτά πριν την αναχώρηση για ταξίδια εσωτερικού ή 2 ώρες πριν την αναχώρηση για ταξίδια του εξωτερικού (ώρες λειτουργίας περίπου 2-3 ώρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση).

Για να παραλάβουν το εισιτήριο επιβίβασης, οι επιβάτες παρακαλούνται να προσκομίσουν τον κωδικό κράτησης καθώς και ισχύουσα αστυνομική ταυτότητα η διαβατήριο.

 

Επιστροφή στην Εξυπηρέτηση Πελατών